Haku Nordic Match -verkostoitumisalustaan aukeaa helmikuussa 2019

ILMOITTAJA: POHJOISMAINEN KULTTUURIPISTE
17.12.2018

Menestyksekkään pilotin jälkeen on aika avata Nordic Match jokaiselle kiinnostuneelle – ensimmäinen hakukierros Nordic Matchiin aukeaa helmikuussa 2019!

Mukaan uuteen verkostoitumisalustaan voivat hakea kaikki pohjoismaiset luovan alan ammattilaiset.  Vahva arvopohja, henkilökohtaiset kohtaamiset ja tiivis yhteisö toiminnan ytimessä tarjoavat pohjoismaisille luovan alan ammattilaisille ainutlaatuisen tavan vahvistaa verkostojaan.

Nordic Match lanseerattiin Helsinki Design Weekillä syyskuussa 2018. Toiminnan tarkoituksena on tuoda taiteen ja kulttuurin avulla esiin tärkeitä ja ajankohtaisia teemoja sekä luoda uusia, pysyviä yhteistyön tapoja. Jatkossa Nordic Match toimii sekä ajatushautomona että yhteisönä pohjoismaisille luovan alan ammattilaisille.

Ensimmäinen Nordic Match -viikko järjestetään Helsingissä huhtikuussa. Viikon kattavana teemana on maahanmuutto. Jokaisesta Pohjoismaasta valitaan yksi henkilö, joka saa mahdollisuuden osallistua intensiiviselle, mutta palkitsevalle viikolle. Vierailut, työpajat, illalliset ja inspiroivat kohtaamiset ovat taattu!

Kiinnostaako osallistuminen? Lähetä meille yhteystietosi: nordicmatch@nordiskkulturkontakt.org, ja tiedotamme sinulle ensimmäisten joukossa hakukierroksen avautumisesta!

Nordic Match järjestetään yhteistyössä Pohjoismaisen kulttuuripisteen ja Måndagin kanssa.

Lisätietoja

(Tiedote pilotista: https://www.nordiskkulturkontakt.org/fi/tapahtumat/nordic-match-tarjoaa-pohjoismaisille-luovien-alojen-ammattilaisille-uuden-verkostoitumisalustan/)