Haku Särö ry:n Oder-residensiin auki (Saksa)

ILMOITTAJA: SÄRÖ RY
11.4.2019

Tervetuloa työskentelemään Oder-residenssiin

Särön Oder-residenssi ja Frankfurt ympäristöineen tarjoavat työrauhaa ja inspiraatiota kirjoittamiseen ja muuhun taiteelliseen tai tieteelliseen työskentelyyn. Kuvataiteilijoille on tarjolla edullista työtilaa samasta korttelista.

Käypä siis katsomassa residenssin vapaat jaksot. Voit jo hakea myös vuoden 2020 jaksoja. Jäsenhinnat näet täältä, hakemuksen löydät täältä. Jatkuva haku.

Frankfurt an der Oder sijaitsee itäisessä Saksassa Puolan rajalla. Berliiniin on vain tunnin junamatka, junia kulkee puolen tunnin välein. Voit pitää helposti Berliini-päivän. Puolan puolelle Slubicen kaupunkiin on 15 min kävelymatka Oder-joen sillan yli. Siellä on mm. erinomaisia, edullisia ravintoloita. Samassa korttelissa residenssin kanssa on mm. kaksi teatteria, taiteilijoiden työtiloja, konserttisali.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota vain yhteyttä: saro.residenssi@gmail.com tai Mark Mallon 041 535 6065.

SÄRÖN JÄSENILLE 7% ALENNUS

Särön jäsenenä saat 7% alennuksen 1h- tai 2h-huoneen hinnasta. Alennus koskee huhtikuun aikana (30.4.2019 mennessä) tulevia hakemuksia, haettu jakso voi olla 2019-2020. Alennettu hinta = Jäsenhinta x 0,93. Edun saadaksesi mainitse hakemuksessa koodi SR93H.

Särön jäseneksi voit hakea täällä.

OLETKO KIINNOSTUNUT VERKOSTOITUMISESTA?

Jos olet kiinnostunut verkostoitumaan saksalaisten, puolalaisten tai tšekkiläisten kirjallisuus- tai muiden kulttuurialan ihmisten kanssa, mainitsepa siitä, kun haet residenssiin.