Haku Teatterikorkeakoulun koreografian MA-ohjelmaan/Call for applications

ILMOITTAJA: TAIDEYLIOPISTON TEATTERIKORKEAKOULU
21.11.2018

Hakuaika 9.1.-23.1.2019 (hakulomake sulkeutuu klo 15:00)

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun koreografian maisteriohjelma koostuu kahden lukuvuoden päätoimisista lähiopinnoista. Ohjelma on avoin kansainvälisille hakijoille ja sen sisäänotto on joka toinen vuosi. Keväällä 2019 voidaan ottaa kolmesta viiteen uutta opiskelijaa.

Koulutusohjelma hakee motivoituneita ja sitoutuneita opiskelijoita, joilla on jo soveltuva kandidaatintutkinto, mielellään kokemusta tanssitaiteen kentältä ja omasta taiteellisesta työstä ja jotka haluavat syventää omaa ymmärrystään, tietoaan ja taitoaan, olla osa keskustelevaa yhteisöä ja tutkimuksellista ja avointa suhdetta tanssitaiteeseen ja koreografiaan.

Koulutusohjelmassa koreografian taide nähdään materiaalisena diskurssina, joka on jatkuvassa vuorovaikutuksessa yhteiskunnan ja siihen liittyvien ajankohtaisten teemojen, kuten ekologisten, poliittisten ja identiteetteihin liittyvien kysymysten sekä taiteen traditioiden, taiteellisten metodien ja käytäntöjen kanssa.

Opiskelijalle ohjelma tarjoaa omaan taiteelliseen kehittymiseen ja dialogisuuteen kannustavan oppimisympäristön. Ohjelma on monin tavoin sitoutunut yhteistyöhön Taideyliopiston muiden koulutusohjelmien sekä Esittävien taiteiden tutkimuskeskuksen kanssa ja toimii aloitteellisesti kansainvälisten kumppanuuksien ja opintoyhteistyön alueella.

Koreografian maisteriohjelman opetus- ja tutkintokielet ovat suomi ja englanti.

Pohjoismainen koreografian yhteistyöverkosto, Nordic Choreographic Platform (NCP)

Koulutusohjelma on osa Pohjoismaista koreografian MA koulutusyhteistyötä vuosina 2019-2021. Yhteistyötahot ovat DASPA (The Danish National School for Performing Arts), KHIO (Oslo National Academy of the Arts) sekä DOCH (School of Dance and Cirkus at Uniarts Stockholm.)

Ennakkotehtävät on julkaistu hakusivuilla osoitteessa www.uniarts.fi/hae-teatterikorkeakouluun.

Lue lisää koulutusohjelmasta

Call for Applications for MA in Choreography

University of the Arts Helsinki
Application period 9 – 23 January 2019
Please note that the application period ends at 3pm, UTC +02:00.

Learn more about advance assigments and applying at uniarts.fi/en/apply-to-theatre-academy.

Read more about the program: http://www.uniarts.fi/en/choreography