HAKU VIRGIINIAN KESÄRESIDENSSIIN

ILMOITTAJA: VIRGIINIA HELSINKI
23.5.2022

HAKU VIRGIINIAN KESÄRESIDENSSIIN

Virgiinia Helsinki tarjoaa vuokralle studio- ja työtilaansa kesäresidenssitoimintaan 20.06.-07.08.2022 väliselle ajalle 150 € /vko. Virgiinia on yhteisö ja luova tila Helsingin Alppilassa. Residenssijaksoon sisältyy 25 h / vko työskentelyaikaa studiossa.

Virgiinian kesäresidenssi on tarkoitettu esittävän taiteen tekijöille taiteelliseen työskentelyyn (musiikki, teatteri, tanssi, sirkus, performanssi- ja esitystaide jne.) 1-2 viikon mittaiselle jaksolle. Residenssiin voi hakea taiteilija tai pieni työryhmä (max. 6 henkeä). Residenssijakson päätteksi Virgiinialla on mahdollista järjestää work-in-process esitys.

Virgiinia Alppitalossa on valoisa ja avara studiotila 55m2. Salissa on äänentoisto ja laminaattilattia. Tilan korkeus noin 3m. Salin yhteydessä on viihtyisä olohuone, toimistotila, keittiö ja WC. Tila on kokonaisuudessaan 120 neliötä.

Virgiinia sijaitsee Helsingin Alppilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, osoitteessa Karjalankatu 2.

Virgiinian kesäresidenssi haku on auki nyt ja päättyy 31.5. mennessä. Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa lyhyesti työsuunnitelma residenssijaksolle, sopivat ajankohdat residenssiviikoille sekä yhteyshenkilön yhteystiedot ja mahdollisten työryhmän jäsenten nimet. Liitä hakemukseen hakijan/hakijoiden ansioluettelo. Lähetä hakemus osoitteeseen info@virgiinia.com.

www.virgiinia.com ›