Harjoittelijaksi Tanssin Tiedotuskeskukseen

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
8.9.2016

Oletko oma-aloitteinen ja innokas, tanssista kiinnostunut opiskelija? Tanssin Tiedotuskeskuksessa on sinulle kiinnostava harjoittelupaikka luovassa ja nuorekkaassa ympäristössä Kaapelitehtaalla.

Harjoittelijamme toimivat yleensä viestintätehtävissä, alan avustavissa asiantuntija- ja tuotantotehtävissä ja tietopalveluissa – omien vahvuuksiensa ja opiskelualansa painotustensa mukaan. Hakemuksia voi jättää ympäri vuoden.

Nyt etsimme erityisesti viestintäharjoittelijoita sekä loppuvuodelle 2016 että vuodelle 2017.

Viestinnän harjoittelijat osallistuvat sisällöntuotantoon Tanssin Tiedotuskeskuksen eri kanaville, www-sivuille ja someen. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu esimerkiksi verkkosivuston päivittäminen ja uutisten kirjoittaminen, Facebook- ja Instagram-päivitykset sekä avustaminen markkinoinnissa ja tiedotuksessa.

Hakijoilta toivotaan oma-aloitteisuutta, hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa, sosiaalisen median tuntemusta ja kiinnostusta tanssialaa kohtaan. Valokuvaus- ja videointitaidoista on etua tehtävässä.

Harjoittelun pituus on vähintään kaksi kuukautta – voi olla myös pidempi. Ensimmäinen harjoittelija voi aloittaa mahdollisimman pian, seuraavat talvella ja keväällä. Työnantaja ei maksa harjoittelusta palkkaa.

Lähetä hakemus-/motivaatiokirjeesi ja CV osoitteeseen sanna.kangasluoma@danceinfo.fi. Täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä.

Harjoitteluhakumme on auki ympäri vuoden. Mikäli siis harjoittelu Tanssin Tiedotuskeskuksessa kiinnostaa, ole rohkeasti meihin yhteydessä!

Tanssin Tiedotuskeskus on tanssin alan asiantuntija. Edistämme tanssitaiteen asemaa Suomessa ja teemme suomalaista tanssitaidetta tunnetuksi ulkomailla. Keräämme ja tuotamme tietoa suomalaisesta tanssista, vaikutamme yhteiskunnallisesti tanssin asemaan ja teemme kansainvälistä promootiota. Ensi vuonna tulossa Koko Suomi tanssii 2017 -kampanja (www.suomitanssii.fi)!

Lisätietoa: Viestintäpäällikkö Sanna Kangasluoma 050 543 1224, sanna.kangasluoma@danceinfo.fi

Työnantajan ja työpaikan yhteystiedot:
Tanssin Tiedotuskeskus
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 C, 2 krs., 00180 Helsinki
www.danceinfo.fi