Harjoittelupaikkoja avoinna Tero Saarinen Companyssa: kausi 2017-2018

ILMOITTAJA: MAIJU RISTILÄ
13.3.2017

Nykytanssiryhmä Tero Saarinen Company tarjoaa harjoittelupaikkoja kulttuurin tuottamisesta kiinnostuneille kesälle 2017 ja kaudelle 2017–2018. Harjoittelijoita haetaan tuotantoon, markkinointiin ja viestintään liittyviin tehtäviin. Tarkempi työnkuva määritellään harjoittelijan opiskelu- ja työtaustan sekä oman kiinnostuksen mukaan.

Ensimmäiset harjoittelupaikat täytetään kesällä 2017, mutta haemme harjoittelijoita erityisesti syyskaudelle 2017 ja kevätkaudelle 2018. Tero Saarinen Companyn toimitilat sijaitsevat Helsingissä, Aleksanterin teatterissa Bulevardilla.

Edellytämme harjoittelijalta korkeakoulutason opintoja, kiitettävää englannin kielen taitoa, oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia sosiaalisia taitoja. Aiempi kokemus kulttuurialalta ja muu kielitaito lasketaan eduksi.

Työ on pääasiassa kokopäiväistä, mutta opintojen suorittaminen harjoittelun ohella on mahdollista. Tarkat työajat ja suunnitelma työharjoittelun sisällöstä sovitaan yhdessä harjoittelijan kanssa. Työharjoittelun kesto on vähintään kolme kuukautta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry[at]terosaarinen.com perjantaihin 31.3. mennessä. Tuotantopäällikkö Maiju Ristilä vastaa mahdollisiin harjoittelua koskeviin kyselyihin sähköpostitse tai puhelimitse numerosta (09) 6813 1881.

www.terosaarinen.com