Harjoittelupaikkoja avoinna Tero Saarinen Companyssa

ILMOITTAJA: TERO SAARINEN COMPANY
6.10.2016

Nykytanssiryhmä Tero Saarinen Company tarjoaa harjoittelupaikkoja kulttuurin tuottamisesta kiinnostuneille vuodelle 2017.

Harjoittelijoita haetaan erityisesti tuotantoon, markkinointiin, viestintään sekä myyntiin liittyviin tehtäviin. Tarkempi työnkuva määritellään harjoittelijan opiskelu- ja työtaustan sekä oman kiinnostuksen mukaan.

Ensimmäiset harjoittelupaikat täytetään tammikuun 2017 alussa. Voit hakea harjoittelupaikkaa myös kesälle 2017 tai syyskaudelle 2017. Tero Saarinen Companyn toimitilat sijaitsevat Helsingissä, Aleksanterin teatterissa Bulevardilla.

Edellytämme harjoittelijalta korkeakoulutason opintoja, kiitettävää englannin kielen taitoa, oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia sosiaalisia taitoja. Aiempi kokemus kulttuurialalta ja muu kielitaito lasketaan eduksi.

Työ on pääasiassa kokopäiväistä, mutta opintojen suorittaminen harjoittelun ohella on mahdollista. Tarkat työajat ja suunnitelma työharjoittelun sisällöstä sovitaan yhdessä harjoittelijan kanssa. Työharjoittelun kesto on vähintään kolme kuukautta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry[at]terosaarinen.com perjantaihin 28.10. mennessä. Tuotantopäällikkö Maiju Ristilä vastaa mahdollisiin harjoittelua koskeviin kyselyihin sähköpostitse tai puhelimitse numerosta (09) 6813 1881.

www.terosaarinen.com