Helmime: Nykymiimin kurssi 25.–26.2. Helsingissä

ILMOITTAJA: HELMIME, AURACO
30.1.2023

Tervetuloa nykymiimin kurssille! Miksi nykymiimi, eikä pelkkä miimi? Koska tämänpäivän miimi on jotain hyvin erilaista, samaistuttavaa ja hauskaa.

Tällä kurssilla opit käyttämään mielikuvitustasi tavalla, joka tekee epätodellisesta todellista. Opit myös muita mielikuvitusta hyödyntäviä miimitekniikoita hauskalla tavalla. Kurssilla on tärkeää myös sisäinen maailmamme ja se, miten ilmaisemme tunteitamme. Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, teemme paljon ryhmäharjoituksia, joissa fokus on ryhmässä toimimisessa ja ryhmän tunnetilan aistimisessa.

Kurssi on intensiivinen ja se on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tutkia ja kehittää itseään. Toisin sanoen kaikki teineistä aktiivisiin senioreihin ovat tervetulleita taitotasosta riippumatta. Vaikka miimi olisikin jo tuttua, tulet oppimaan paljon, ja jos et ole koskaan kokeillut tai nähnyt miimiä, näytän sinulle, miten tulla hyväksi nopeasti.

Odotan innolla näkeväni teidät kurssilla ja työskentelyä kanssanne.

-Tomaš Kasprzyk, opettaja

 

Aika:
25.–26.2.2023 klo 10.00–16.00 (la–su)

Paikka:
Hurjaruuthin Tonttukoulu
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 A 5 krs., 00180 Helsinki

Hinta: 110 €
Kieli: englanti
Kurssin koko: max. 12 osallistujaa
Ilmoittautumislomake ››

Peruutus:
Osallistujan peruessa veloitamme 10 € toimistokuluja. Mikäli osallistuja peruu kurssiosallistumisensa ke 22.2. jälkeen, maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli järjestäjä joutuu perumaan kurssin, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.
Muutokset mahdollisia.

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä iiris@auraco.fi.

Kurssin järjestää Auraco. Tervetuloa miimailemaan!