Helsingin juhlaviikot hakee taiteellista johtajaa

ILMOITTAJA: HELSINGIN JUHLAVIIKOT
16.4.2018

Helsingin juhlaviikot on vuosittain järjestettävä kansainvälinen monitaidefestivaali, joka tarjoaa laajalle yleisölle monipuolista ohjelmaa musiikin eri lajeista sirkukseen, teatteriin, tanssiin, kuvataiteeseen ja kaupunkitapahtumiin. Helsingin juhlaviikot on kävijämäärältään Suomen suurimpia festivaaleja, ja vuonna 2017 sen eri tapahtumiin otti osaa yli 212 000 kävijää. 50 vuotta täyttäviä Helsingin juhlaviikkoja vietetään 17.8.–2.9.2018.

Helsingin juhlaviikoille haetaan taiteellista johtajaa vastaamaan festivaalin ohjelmasuunnittelusta yhteistyössä festivaaliorganisaation kanssa. Valittavalta henkilöltä odotetaan vahvaa taide- ja kulttuurielämän tuntemusta, näkemyksellisyyttä ja näyttöjä taiteellisesta suunnittelusta. Tehtävän hoitamisessa on eduksi ymmärrys yritysyhteistyöstä.

Taiteellisen johtajan tehtäväkausi alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä on osa-aikainen ja kattaa vuosien 2019 ja 2020 festivaalien suunnittelun sekä mahdollisuuden jatko-optioon.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan pe 4.5.2018 klo 16 mennessä sähköpostitse Helsingin juhlaviikkojen hallintojohtaja Niki Mathesonille osoitteeseen niki.matheson@helsinkifestival.fi. 

Lisätiedot:

Helsinki-viikon säätiön hallituksen varapuheenjohtaja Elina Moisio puh. 040 575 598

Lisätiedot: https://tyopaikat.oikotie.fi/en/avoimet-tyopaikat/taiteellinen-johtaja/1125655

Ilmoitusnumero: 1125655
Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
Työn tyyppi: Osa-aikainen
Sijainti: Helsinki
Helsingin juhlaviikot

Helsingin juhlaviikot on Suomen suurin monitaidefestivaali, joka järjestetään vuosittain elo-syyskuun vaihteessa. Juhlaviikkojen tehtävänä on tarjota laajalle kotimaiselle ja ulkomaiselle yleisölle ainutlaatuisia taide-elämyksiä.