Helsingin kansainvälinen balettikilpailu etsii pääsihteeriä

ILMOITTAJA: HELSINGIN KANSAINVÄLINEN BALETTIKILPAILU
8.9.2020

Helsingin kansainvälinen balettikilpailu -yhdistys ry etsii pääsihteeriä yhdeksänteen Helsingin kansainväliseen balettikilpailuun, joka järjestetään Suomen kansallisoopperassa ja -baletissa 30.5.–6.6.2022.

Pääsihteerin tärkeimpänä tehtävänä on vastata kilpailun käytännön järjestelyistä yhteistyössä yhdistyksen hallituksen kanssa. Muita pääsihteerin työtehtäviä ovat yhdistyksen toiminnan ylläpitäminen, kilpailun ja yhdistyksen taloudesta vastaaminen, lisätyövoiman rekrytointi sekä rahoituksen ja yhteistyökumppanien hankkiminen. Pääsihteerin avuksi palkataan myöhemmin viestintäpäällikkö sekä muita työntekijöitä tarpeen mukaan.

Etsimme pääsihteeriksi ahkeraa ja toimeen tarttuvaa henkilöä, jolla on kokemusta tapahtumatuotannosta ja yhdistystoiminnasta. Pääsihteerin tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työkielet ovat suomi ja englanti, mutta muun muassa viestintämateriaaleja tuotetaan myös ruotsiksi. Balettimaailman tuntemus, kokemus viestinnästä sekä muu kielitaito katsotaan eduksi.

Lue koko ilmoitus verkkosivuiltamme osoitteessa http://ibchelsinki.fi/fi/yhteiso/toita-tarjolla/ ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 6.10.2020 klo 17 mennessä osoitteeseen info@ibchelsinki.fi. 

We are hiring: The Helsinki International Ballet Competition is looking for a Secretary General

The Helsinki International Ballet Competition Association is looking for a Secretary General to the ninth Helsinki International Ballet Competition, which will be organized at the Finnish National Opera and Ballet from 30 May to 6 June 2022.

See the complete job description (in Finnish) on our website at http://ibchelsinki.fi/community/we-are-hiring/.