Humak: Hae mukaan Freelancer osaa -hankkeeseen!

ILMOITTAJA: HUMAK
14.9.2022

Mietityttääkö oma osaaminen, haluaisitko päivittää omaa osaamistasi tai oppia jotain ihan uutta? Kiinnostaako sinua oppia lisää yrittäjyydestä, saavutettavuudesta ja työelämätaidoista? Tule mukaan Freelancer osaa -hankkeeseen!

Hankkeessa verkostoidut ja vähennät painetta suostua epätoivottaviin työolosuhteisiin tai syrjivään kohteluun. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden pohtia omaa osaamistasi ja suunnitella johdetusti sen kehittämistä työpajatyöskentelyn ja koulutuksen kautta. Hankkeen työpajat toteutetaan neljän työpajan sarjoina. Työpajojen vetäjänä toimii KTT Elina Henttonen, Valtaamo Oy. Elina on kokenut työpajaohjaaja ja dialogikouluttaja.

Työpajojen ohella saat maksutta käyttöösi monipuolisen valikoiman freelance-työtä tekeville suunnattuja Humanistisen ammattikorkeakoulun opintoja. Koulutuksissa vahvistetaan freelancereiden työelämä-, monimuotoisuus ja yrittäjyysosaamista. Voit valita opintojaksot omien tavoitteidesi ja kiinnostuksen kohteiden mukaan työpajojen pohjalta.

Mikäli haluat mukaan osaamistyöpajoihin, ilmoittaudu täällä ›

Lisää tietoja hankkeesta ›

Kysy lisätietoja:
sikke.leinikki@humak.fi