Ilmoita omat tai ryhmäsi tiedot Tiedotuskeskuksen www-sivuilla

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
16.1.2018

Hyvä tanssin ammattilainen,

Ilmoita omat / ryhmäsi tiedot maksuttomaan, suomalaisia ammattilaisryhmiä ja -koreografeja esittelevään ”galleriaan” Tiedotuskeskuksen www-sivuilla. (https://www.danceinfo.fi/groups-category/koreografit/)

TANSSIRYHMÄT JA KOREOGRAFIT -osiossa listataan Suomessa tällä hetkellä toimivia, aktiivisia taidetanssin ammattilaisryhmiä ja -koreografeja.

Osio on suunnattu paitsi ostajille kotimaassa ja kansainvälisesti, myös tanssista kiinnostuneelle yleisölle. Osiossa ryhmät ja koreografit listataan erikseen. Jos sinulla on oma ryhmä tai toimit keskeisesti tietyn ryhmän puitteissa, silloin suosittelemme RYHMÄ-kategoriaa.

Kultakin toimijalta on yksi valokuva, tiivis esittelyteksti, linkit videotileihin, omille www-sivuille ja sosiaalisen median kanaviin sekä kategoria, jonka avulla käyttäjä voi hakea erilaisia tekijöitä.

Mikäli sinä tai ryhmäsi haluatte olla mukana osiossa, täyttäkää tiedot lomakkeeseen.

Näitä asioita siinä kysytään:

1. Ryhmän / koreografin nimi suomeksi ja englanniksi

2. 1–2 lauseen esittelyteksti suomeksi ja englanniksi: tekstin pituus max 250 merkkiä välilyönteineen (tätä pidemmät tekstit joudumme lyhentämään)

3. Promootiokuva VAAKA: suosituskoko 900 x 600 px ja resoluutio 150 pt (kuvasuhde melko matala, korkeampia kuvia joudutaan rajaamaan). Lataa kuva lomakkeeseen.

4. Toimintaanne kuvaava kategoria/-t (HUOM voit valita max 3):
• a) nykytanssi – contemporary
• b) baletti – ballet
• c) tanssiteatteri – dance theatre
• d) show- ja katutanssi – show & street
• e) etninen ja kansantanssi – ethnic & folk dance
• f) yhteisötanssi – community dance
• g) lapset ja nuoret – young audiences

5. Linkki kotisivuille ja video- (Youtube / Vimeo) ja sosiaalisen median kanaviin (Facebook, Twitter, Instagram, Flickr…)

Lisätietoja: Sanna Kangasluoma 050 543 1224 tai Emma Vainio 040 623 62 67