Ilmoittautuminen vuoden 2019 OFF Tampereen ohjelmistoon on alkanut

ILMOITTAJA: OFF TAMPERE
6.5.2019

Teatterikesäviikolla 5.–11.8.2019 Tampere ja lähiseudut tarjoavat areenan sadoille esityksille ja oheistapahtumille. Mikäli sinulla tai tanssiryhmillä on esitys tai muu ohjelmanumero, joka ansaitsee tulla nähdyksi, voit ilmoittautua mukaan Teatterikesän OFF Tampere -oheisohjelmistoon. Lue alta, kuinka pääset mukaan:

OFF Tampere

Teatterikesän oheisohjelmisto OFF Tampere on erinomainen tilaisuus esiintyville ryhmille, jotka haluavat esitykselleen uutta yleisöä ja paraatipaikan kansainvälisen teatterifestivaalin ohjelmistossa. Vuonna 2018 ohjelmistossa oli mukana 45 eri osallistujatahoa, ja esitykset keräsivät yhteensä 52 127 katsojaa. OFF-ohjelmistoon ilmoittautuvat ryhmät vastaavat esitystensä tuotannoista ja kuluista itse, mutta saavat ilmoittautumismaksua vastaan Teatterikesän laajan markkinointituen, jolla esityksesi tavoittaa katsojat. Olipa kyseessä sitten kesäteatteri, draama, musikaali, sirkus, nukketeatteri, musiikki, monologi, tanssi, komiikka, performanssi tai ennenäkemätön taidespektaakkeli, OFF-ohjelmisto ottaa avosylin vastaan kaikki esiintyvät ryhmät ja taiteilijat harrastelijoista ammattilaisiin.

OFF:in ilmoittautumisaika on avoinna 2.–31.5.2019. Early Bird -etu on voimassa 10.5. mennessä ilmoittautuneille ryhmille. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa Tampereen Teatterikesään!