Indictus Oy hakee vuokralaisia uuteen tanssin ja musiikin monitoimitilaan

ILMOITTAJA: INDICTUS OY
1.3.2017

Syksyllä 2017 Helsingin Toukolassa aloittaa toimintansa uusi tanssin ja musiikin harjoittelu- ja opetustila sekä äänitys- ja kuvausstudio.

Kyseessä on täydellisen muutoksen kokenut puutalo Toukolan puutaloalueen reunalla osoitteessa Intiankatu 3. Tila jakautuu kahteen äänieristetyillä lasiliukuovilla erotettuun tilaan. Suurempi tila (65 m2, korkeus 3,4 m) soveltuu hyvin mm. tanssin harjoittelu- ja opetustilaksi sekä kuvaus- ja äänityskäyttöön ja pienempi tila (25 m2, korkeus 2,6 m) mm. soittotilaksi, äänitykseen, pienryhmäopetukseen, sekä ääni- ja kuvatarkkaamokäyttöön. Lisäksi toinen eteinen ja pieni toimisto ovat täysin äänieristettyjä ja toimivat myös äänityskäytössä.

Tiloja voi käyttää myös yhdessä esim. esitysharjoittelukäytössä niin, että isompi tila toimii näyttämönä (leveys n. 8,8 m, valoripustustangot katossa) ja pienempi tila katsomona (lasiliukuovien aukko 3,5 m) ja opetuskäytössä niin, että muusikot ovat soittotilan puolella ja tanssijat tanssisalin puolella.

Ensijaisesti etsitään vakiopetusvuokralaisia su-to iltoihin isompaan tilaan. Jos kiinnostusta löytyy, niin mahdollisesti vakivuokralaisia otetaan myös pienempään tilaan pienryhmäopetusta tai harjoittelukäyttöä varten. Tilojen välillä on hyvä ääneneristys.

Tilaa tarjotaan vuokralle harjoittelu-, koulutus-, äänitys- ja kuvauskäyttöön arkisin klo 8-16 välillä sekä viikonloppuisin. Alustavia tiedusteluja syksyn osalta voi jo tehdä.

Kaikenlaisia yhteistyöideoita tilaan liittyen otetaan myös vastaan.

Tilan saneeraus on vielä kesken, mutta siihen on mahdollista päästä tutustumaan erikseen sovittaessa.

Kuva tilasta osoitteessa: http://www.indictus.fi

Ari Kauppila
Indictus Oy
Intiankatu 3
00560 Helsinki
ari.kauppila@indictus.com