Infotilaisuus: kurkistus balettikilpailujen kulisseihin 19.1. Helsingissä

ILMOITTAJA: PRO DANCE -YHDISTYS
9.1.2020

Aika: Sunnuntai 19.1.2020 klo 13
Paikka: Sanomatalon Auditorio, os. Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Vuoden 2020 aikana Helsingissä tanssitaan kahdet balettikilpailut: helmikuun alussa nuorten tanssijoiden Valtakunnallinen balettikilpailu Aleksanterin teatterissa ja kesäkuun alussa Helsingin kansainvälinen balettikilpailu Suomen Kansallisoopperan näyttämöillä.

Mihin asioihin tuomaristo kiinnittää balettikilpailuissa huomiota ja millaista on tuomariston työskentely? Miten kilpailijat valmistuvat ja millainen kokemus se voi kilpailuun osallistuvalle nuorelle tanssijalle olla? Miten kilpailumenestys voi siivittää nuoren tanssijan uraa? Miten kilpailuohjelmisto valitaan ja millaisia näkökohtia sen valinnassa kannattaa huomioida? Tuomaristossa työskennelleiden ammattilaisten sekä balettikilpailuihin aiemmin osallistuneiden nuorten tanssijoiden kokemuksia Valtakunnallisesta ja Helsingin kansainvälisestä balettikilpailusta.

Kysymyksiin vastaamassa mm. Helsingin kansainvälinen balettikilpailu -yhdistyksen varapuheenjohtaja Minna Tervamäki ja Valtakunnallisen balettikilpailun monivuotinen tuomari Tarja Ranta.

Ilmoittaudu mukaan 15.1.2020 mennessä prodanceyhdistys@gmail.com tai p. 044 0883997.

Tilaisuus on maksuton.
Tilaisuuden järjestää Pro Dance -yhdistys.