Ingrid Berger Myhre – Masterclass ITAK-näyttämöllä Kuopiossa 26.9.2020

ILMOITTAJA: MAIJARIITTA KARHULAHTI
11.6.2020

Mitä näemme katsoessamme tanssia? Jos tanssia voi sanoa kieleksi, miten se puhuu? Tässä työpajassa käydään läpi harjoitteita, jotka liittyvät kahteen asiaan: tanssimiseen ja näkemiseen. Tehtävät toteutetaan joko kaikki yhdessä tai pienemmissä ryhmissä ja ne sisältävät sekä liikkumista, kirjoittamista että tanssia. Toiminta muistuttaa kokonaisuudessa ennemminkin peliä kuin pelkkiä harjoitteita. Tuntiin sisältyy myös keskustelua: voiko tanssi olla mitä vain? Ja mikä ohjaa tapaamme “lukea” näitä tansseja.

Ingrid Berger Myhre on koreografi ja esiintyjä, joka asuu tällä hetkellä Brysselissä ja Rotterdamissa. Hän on vastikään päättänyt ’research studios’ -ohjelman P.A.R.T.S.:ssa (Performing Arts Research and Training Studios) ja hänellä on maisterintutkinto koreografiasta (tutkimus ja ensiintyminen) Montpellierin The Choreographic Centrestä. Hän on osakas-koreografina Rotterdamissa sijaitsevassa Dansatelierssa.

Ingrid Berger Myhren ja Lasse Passagen teos Panflutes & Paparwork nähdään ITAK-näyttämöllä samana iltana 26.9. klo 19:00.

Kurssi on tarkoitettu tanssin ammattilaisille tai ammattiin opiskeleville.
Kurssin työkieli on englanti.

26.9. klo 12-14

ITAK-näyttämö

Hinta 
15 € ITAK:n jäsen, opiskelija, työtön
25 € normaalihinta

Ilmoittautuminen 20.9.2020 mennessä itak@itak.fi

Lisätietoja ITAK:n nettisivuilta