Intiimit hetket – näyttämöläheisyyden ammattilaiskurssi 30.11. Turussa

ILMOITTAJA: TURKU DANSART RY
5.11.2019

Turku Dansart ry järjestää marraskuun 30. pvä näyttämöläheisyyden ammattilaiskurssin Juuso-Matias Maijasen johdolla. Kurssille ovat tervetulleita kaikki esittävän taiteen ammattilaiset ja opiskelijat!

Kurssilla harjoittelemme erilaisia käytännön työkaluja intensiivisten ja intiimien esiintymistilanteiden rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Työskentely pohjautuu ajatukseen, että esityksen voi rakentaa esiintyjän lähtökohdista käsin mm. suostumuksen ja keskustelun käsitteisiin syventymällä. Käymme lisäksi läpi työkaluja esiintyjien välisen kemian rakentamiseen sekä erilaisia liikepohjaisia fyysisen teatterin tekniikoita yhteyden, sensuaalisuuden ja seksuaalisuuden mielikuvien luomiseen. Hyödynnämme kurssin lopuksi osallistujien omaa osaamista ja kurssilla opittuja periaatteita luodaksemme lyhyet musiikittomat koreografiat.

Kurssin opettajana toimii Juuso-Matias Maijanen, joka on fyysinen näyttelijä (Bachelor of Culture and Arts in Performing Arts, 2015) ja teatteripedagogi (Scenkonstpedagog, YH, 2019), joka on erikoistunut intensiivisiin liikepohjaisiin näyttelijäntekniikoihin.

Aika: la 30.11. klo 10-15
Paikka: LTA Studio, Itäinen Rantakatu 64b / Manilla
Kurssimaksu: 50 € / jäsen (Turku Dansart ry, TREenit! ry, Tanssille ry), 70 € / ei-jäsen
—> Maksut ennakkoon Dansartin tilille: FI53 5710 0420 0678 94. Viitenumero: 1232.

Ilmoittauminen: dansart.sihteeri@gmail.com viimeistään 22.11.

Tarkempaa tietoa Juuso-Matiaksesta löydät sivulta: https://ihmisteatteri.com/juuso-matias
Tarkempaa tietoa itse tekniikasta löydät sivulta: https://ihmisteatteri.com/laheisyyspedagogia/