Tero Saarinen Company hakee tuottamisesta ja markkinoinnista kiinnostuneita työharjoittelijoita

ILMOITTAJA: TERO SAARINEN COMPANY
12.3.2019

Hae Tero Saarinen Companyn kauden 2019 – 2020 työharjoitteluohjelmaan 24.3. mennessä!

Haluamme jakaa osaamistamme ja edistää toimialamme kehittymistä Suomessa. Vuodesta 2002 toiminnassa ollut työharjoitteluohjelmamme tarjoaa näköalapaikan esittävän taiteen alalle ja inspiroivan kehittymisympäristön. Osallistujat pääsevät työskentelemään eri alojen ammattilaisista koostuvaan huipputiimiimme sekä verkostoitumaan maailman johtavista kulttuurialan toimijoista muodostuvan kumppaniverkostomme kanssa.

TSC:n työharjoitteluohjelmaan valituilla on mahdollisuus keskittyä tuotantoon, markkinointiviestintään tai taiteellisen suunnittelun avustaviin tehtäviin. Osallistujat pääsevät perehtymään laaja-alaisesti organisaatiomme toimintaan, yli 20-vuotisen historiamme aikana hiottuihin prosesseihin sekä käyttämiimme työkaluihin, ohjelmistoihin ja sovelluksiin – Slackista Exceliin ja WordPressistä Facebook Ads Manageriin.

Käytännön työn ja siihen liittyvän ohjauksen ohella jokaiselle harjoittelijalle tarjotaan 10h räätälöityä henkilökohtaista valmennusta. Ohjelmaan valituilla on myös mahdollisuus jatkaa mentorointisuhdetta valitsemansa TSC:n asiantuntijan kanssa harjoittelun päätyttyä.

Harjoittelun fokus ja ohjaaja määräytyvät valitun henkilön taustan, kiinnostuksen ja kehitystavoitteiden mukaisesti. Myös opinnäytetöihin tai muuten hakijan omaan erityisalaan liittyvät projektit ovat mahdollisia.

Nyt avoinna oleva haku koskee ensisijaisesti syyskautta 2019 sekä kevät- ja kesäkautta 2020, mutta otamme hakemuksia vastaan myös tuleville kausille. Harjoittelu tapahtuu Tero Saarinen Companyn uusissa toimitiloissa Helsingin Kaapelitehtaalla. Harjoittelu on suunnattu opintojaan viimeisteleville, vastavalmistuneille tai alan vaihtoa suunnitteleville. Ohjelma on palkaton ja sen suositeltu kesto on vähintään 4kk.

Edellytämme valituilta vahvaa motivaatiota kehittyä taidejohtamisen, kulttuurituotannon tai -viestinnän ammattilaiseksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Aiempi taidealan työkokemus, korkeakoulutason opinnot, monipuolinen kielitaito sekä toimistotyöhön ja / tai markkinointiviestintään liittyvien ohjelmistojen ja sovellusten tuntemus katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@terosaarinen.com sunnuntaihin 24.3. mennessä. Haastattelut suoritetaan 28. – 29.3.2019.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse tai puhelimitse numerosta (09) 6813 1881 ke 13. ja 20.3. klo 16-17 / toiminnanjohtaja Iiris Autio.