Itä-Suomen tanssin aluekeskus etsii toiminnanjohtajan sijaista

ILMOITTAJA: ITÄ-SUOMEN TANSSIN ALUEKESKUS
12.10.2020

Itä-Suomen tanssin aluekeskus (ITAK) on yksi Suomen seitsemästä tanssin aluekeskuksesta. Sen toiminta-alue on Pohjois-Savo, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala. ITAK tuottaa ympärivuotista esitysohjelmistoa omaan teatteritilaan Kuopiossa, kahta vuotuista festivaalia Itä-Suomessa, järjestää esitysvierailuja ja alueellista kiertuetoimintaa.

Ylpeänä omasta toiminta-alueestaan, sen tekijöistä ja alueen kehittyvästä esittävän taiteen kentästä ITAK vahvistaa alueen kulttuuritarjonnan monimuotoisuutta, ammattitaiteen roolia ja saavutettavuutta osana paikalliskulttuuria. Oman toiminta-alueen lisäksi ITAK toimii verkostoissa valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Toiminnanjohtaja vastaa Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen hallinnosta, rahoituksesta ja henkilöstöjohtamisesta sekä toiminnan kehittämisestä. Toiminnanjohtajana toimit muun henkilökunnan esihenkilönä tehden tiivistä yhteistyötä heidän sekä ohjelmistossa vierailevien taiteilijoiden kanssa. Vastaat organisaation arjesta hallitukselle sekä toimit kokouksissa esittelijänä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii laajojen kokonaisuuksien hallintaa, kokemusta esittävien taiteiden kentällä työskentelystä, kokemusta taide- ja tapahtumatuotannosta sekä ymmärrystä kulttuurin rahoitusrakenteiden toiminnasta. Kokemus projekti- ja henkilöstöjohtamisesta katsotaan eduksi.

Edellytämme sinulta alan koulutusta tai koulutusta vastaavaa osaamista ja työkokemusta sekä itsenäistä päätöksentekoa, aloitteellisuutta ja itseohjautuvuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työ sisältää matkustamista oman toiminta-alueen sisällä sekä muualla Suomessa ja vaatii hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluvat mm.

  • Henkilöstö- ja taloushallinto
  • Toiminnan kokonaisvaltainen kehitys
  • Kuntakumppanuudet sekä alueelliset ja valtakunnalliset verkostot
  • Hankehallinnointi
  • Festivaalien tuotannolliset työt

Työ alkaa 11.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Liitä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV 1.11.2020 mennessä.

HUOM! Tämä on anonyymi rekrytointi. Laadi hakemuksesi ja CV:si (molemmat PDF muodossa) siten, että niissä ei näy nimeä, ikää eikä sukupuolta tai yhteystietoja. Nimi, ikä ja yhteystiedot kysytään erikseen rekrytointisivun lomakkeessa. Tämä mahdollistaa hakemusten anonyymin käsittelyn.

Hae työpaikkaa tästä linkistä!

Yhteystiedot: Tanssitaiteen tuki ry / Itä-Suomen tanssin aluekeskus
Työpaikan osoite:
ITAK-näyttämö, Suokatu 42/2, 70110 Kuopio
Osittainen etätyöskentely oman toimialueen sisällä on mahdollista.
Palkkaus:
3000 e/kk
Työkokemus:
1-5 vuotta
Työaika:
11.1.2021-31.1.2022
Työn kesto
: kokoaikainen, määräaikainen (hoito- ja opintovapaan sijaisuus)
Haku päättyy: 1.11.2020

Hae paikkaa: https://secure.anonyymirekry.fi/itak