Itä-Suomen tanssin aluekeskus hakee tuottaja-tiedottajaa | Haut 5.6. mennessä

ILMOITTAJA: ITÄ-SUOMEN TANSSIN ALUEKESKUS
25.5.2022

Itä-Suomen tanssin aluekeskus (ITAK) etsii määräaikaiseen työsuhteeseen (hoitovapaan sijaisuus) tuottaja-tiedottajaa Kuopioon 1.8.2022-31.1.2023.

Keskeisiin työtehtäviin kuuluu osatuotantojen ja vierailuesitysten tuottaminen, ITAK-näyttämön hallinnointi sekä projektit ja tiedotus. Tuottaja-tiedottaja tekee tiivistä yhteistyötä ITAK:n muiden työntekijöiden, taiteellisen johtajan ja toiminnanjohtajan sekä hallituksen kanssa.

Edellytämme tuottaja-tiedottajalta kulttuuri-, taide- tai viestinnän alan koulutusta (tai muuta sopivaa koulutusta), monipuolista kokemusta viestinnästä, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä joustavuutta. Esittävän taiteen ja kulttuurialan tuntemus, kokemus itäsuomalaisesta kulttuurikentästä sekä alan tehtävistä ovat tässä työssä eduksi. Työ voi sisältää matkustamista Suomessa sekä vaatii englannin kielen taitoa. Työtä voi tehdä osittain myös etänä.

Itä-Suomen tanssin aluekeskus (ITAK) on yksi Suomen kuudesta tanssin aluekeskuksesta. Sen toiminta-alue on Pohjois-Savo, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala. ITAK tuottaa ympärivuotista esitysohjelmistoa omaan teatteritilaan Kuopiossa, järjestää vuosittain Yksin Sateessa – Joensuun nykytanssifestivaalin sekä esitysvierailuja ja alueellista kiertuetoimintaa. Ylpeänä omasta toiminta-alueestaan, sen tekijöistä ja alueen kehittyvästä esittävän taiteen kentästä ITAK vahvistaa alueen kulttuuritarjonnan monimuotoisuutta, ammattitaiteen roolia ja saavutettavuutta osana paikalliskulttuuria. Oman toiminta-alueen lisäksi ITAK toimii verkostoissa valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi (PDF-muodossa) osoitteeseen haku@itak.fi sunnuntaihin 5.6.2022 mennessä.

Haastattelut pidetään viikolla 23 etänä tai ITAK:n toimistolla (ITAK-näyttämö, Suokatu 42/2, 70110 Kuopio).

Lisätietoja:
Eeva Eloranta
Toiminnanjohtaja
eeva.eloranta@itak.fi
040 032 9213
www.itak.fi

Yhteystiedot: Tanssitaiteen tuki ry / Itä-Suomen tanssin aluekeskus
Työpaikan osoite: ITAK-näyttämö, Suokatu 42/2, 70110 Kuopio
Palkkaus: Palkkatoive
Työkokemus: 1-5 vuotta
Työ alkaa: 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokopäiväinen (36,25 t / viikko)
Työn kesto: 1.8.2022-31.1.2023
Haku päättyy: 5.6.2022