Peruttu: JO STRØMGREN KOMPANI -mestarikurssi Turussa 13-15.8.

ILMOITTAJA: TURKU DANSART RY
2.8.2021

Huom! Vallitsevan koronatilanteen vuoksi mestarikurssi on jouduttu valitettavasti perumaan.

Upean ja kansainvälisesti menestynyt norjalaisen JO STRØMGREN KOMPANI (JSK) saapuu elokuussa Turkuun. Heidän järjestämä ainutlaatuinen mestarikurssi järjestetään esittävän taiteen ammattilaisille Turussa 13.-15.8.2021.

”An actor should learn to move without looking like a fish on land, and a dancer should learn to act without, well, looking like a dancer acting.”

Mestarikurssi on suunnattu esittävän taiteen ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville. Mestarikurssista vastaa ryhmän kokeneet ammattilaiset Guri Glans ja Line Tormoen. Kurssi on täynnä monipuolisia ja mielenkiintoisia koreografia- ja improvisaatioharjoituksia sekä liikkeen kokonaisvaltaista tutkimista. Etsitään keinoja ja työkaluja liikkeen luomiseen ja koreografian rakentamiseen. Saamme todella ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua myös niihin koreografisiin metodeihin, joita JSK käyttää luodessaan teoksia.

JO STRØMGREN KOMPANI (JSK) on yksi menestyksekkäimmistä ryhmistä Skandinaviassa.

”Our style is characterized by a peculiar mix of dance and theatre, with a distinct and often very physical humor combined with darker, political undertones. Another trademark is the extensive use of nonsensical language, and in the recent years a playful use of voiceover. JSK offers a standing repertoire of 10-12 different performances, covering a broad range of genres. Variations of dance theater is our most typical form, but we also have pure theater performances and puppet performances. JSK also offers performances for young audiences.”

PÄIVÄT:
PE 13.8. klo 17-21
LA 14.8. klo 11-15
SU 15.8. klo 11-15

Kurssi järjestetään Turun Seudun Tanssioppilaitoksen upeassa tanssisalissa (Satakunnantie 105).

HINNAT:
Koko kurssi: 120 €
(Dansartin, Tampereen Treenit! Ry:n ja Helsingin Tanssille Ry:n ja Tanssiva Susirajan jäsenet)
1 päivä: 50€
2 päivää: 90 €

Early bird tarjous 100€ ! Ilmoittaudu heinäkuun aikana!

Ei-jäsenhinta: 165€
1 päivä: 65€
2 päivää: 120 €

Maksut:
Turun Seudun Osuuspankki FI53 5710 0420 0678 94 (viitenumero: 1232)
Tai MobilePay: Turku Dansart ry 44365

Ilmoittautumiset osoitteeseen: dansart.sihteeri@gmail.com

Opettajat:
Guri Glans on valmistunut Kansainvälisestä teatterikoulusta Jaques Lecoq. JSK ryhmässä hän on ollut vuodesta 2005 asti. Guri Glans on esiintynyt mm. teoksissa THE HOSPITAL, THE CONVENT ja THE KITCHEN. Esiintymisen lisäksi hän on toiminut myös projektijohtajana ja tuottajana.

Line Tørmoen on valmistunut Norjan kansallisoopperasta. Hän on työskennellyt mm. ryhmissä Zero Visibility Corp, Kublai Khan Investigations ja yhdessä François Verretin kanssa. Hänet palkittiin vuonna 2007 Rolf Gammleng -palkinnolla. Vuodesta 2013 alkaen Line Tørmoen on työskennellyt yrityksessä, joka pyrkii parantamaan freelance-taiteilijoiden työskentelyoloja ja mahdollisuuksia.

Suosittelemme tutustumaan ryhmän toimintaan ennen kurssille osallistumista heidän nettisivuiltaan: www.jskompani.no

KIITOS:
Svenska kulturfonden
Norjalais-suomalainen kulttuurirahasto
Yhteistyössä: Grus Grus teatteri

https://www.facebook.com/events/122266206578426?ref=newsfeed