Joensuussa 27.-28.2. järjestettävälle työpajafestivaalille haetaan ohjaajia

ILMOITTAJA: POHJOIS-KARJALAN TANSSITAITEEN TUKI RY
11.1.2021

Pohjois-Karjalan tanssitaiteen tuki ry järjestää työpajafestivaalin 27.-28.2.2021 Joensuussa Motoran Motti-tanssisalissa, yhteistyössä Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen kanssa. Työpajaohjaajahaku on suunnattu Itä-Suomen alueella toimiville tanssin ja esittävän taiteen toimijoille.

Työpajan kesto on kaksi tuntia. Työpaja voi olla juuri sinun näköisesi ja sen sisällöt tämänhetkisistä kiinnostuksen kohteistasi kumpuavia. Se voi olla esimerkiksi perinteisempi tanssitunti tai oman taiteellisen työkalun jakamista kehollisuuteen, äänen käyttöön tai muutoin esittävään taiteeseen liittyen. Työpajat on suunnattu esittävän taiteen ammattilaisille ja edistyneille harrastajille.

Työpajaohjaajan palkka on 90 euroa/2h. Lisäksi korvaamme matkakustannukset edullisimman julkisen liikenteen maksujen / sopimuksen mukaan. Työpaja toteutuu minimissään 5 ja maksimissaan 15 osallistujalla. Työpajaohjaajalla on myös mahdollisuus osallistua muihin työpajoihin veloituksetta, jos tilaa riittää.

Pohjois-Karjalan tanssitaiteen tuki ry:n hallitus tekee työpajaohjaajien valinnat tammikuun loppuun mennessä. Valitsemme työpajat siten, että festivaalin kokonaisuus on kiinnostava, mielekäs ja monipuolinen sekä vastaa alueen ammattilaisten tarvetta.

Toivomme työpajan sisällössä otettavan huomioon vallitsevan koronatilanteen vaatimat rajoitteet. Mikäli koronatilanne yllättäen pahenee, pidätämme oikeuden muuttaa työpajan etäyhteydellä toteutettavaksi tai peruutettavaksi.

Haku on auki 1.1-17.1.2021.

Mikäli työpajaohjaajan hakemuksesta tai festivaalista on kysyttävää, ota yhteyttä tanssivasusiraja@gmail.com.

https://www.facebook.com/tanssivasusiraja/

https://itak.fi/articles/article/haku-auki-tyopaja-festivaali-joensuussa/itasuomentanssinaluekeskus/itasuomentanssinaluekeskus/