JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen ohjelmistohaku on auki, hae NYT!

ILMOITTAJA: JOJO - OULUN TANSSIN KESKUS
21.11.2022

JoJo – Oulun tanssin Keskuksen tuotanto- ja vierailuohjelmistohaku vuodelle 2024 sekä OuDance-festivaalille vuodelle 2023 ovat auki. JoJon ohjelmistoon haetaan eri tanssimuotoihin perustuvia kantaesitysteoksia, esitysideoita ja vierailuteoksia, esityksiä teatteritilaan, julkisiin tiloihin sekä yleisötyöideoita.

JoJo toteuttaa vuosittain 4-5 osatuotantoa. Vierailuteoshaun kautta haetaan hakuajan päättymiseen mennessä kantaesitettyjä teoksia sekä esityksiä julkisiin tiloihin. Vierailuhakemuksella voi hakea koko vuoden 2024 ohjelmistoon tai kohdentaa hakemuksen suoraan huhtikuun alussa Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaalille (lapsille ja nuorille suunnattu suuren tai pienen näyttämön vierailuteos) tai live-musiikkia sisältävän teoksen viikolle 11 tai 12. OuDance-festivaalin ohjelmistoon haetaan eri tanssimuotoihin perustuvia, hakuajan päättymiseen mennessä kantaesitettyjä tanssiteoksia sekä esityksiä julkisiin tiloihin ja festivaaliklubille. Lisäksi haetaan eri-ikäisille suunnattuja teoksia kiertämään päiväkodeissa, kouluissa tai palvelukeskuksissa. Ohjelmistovalinnat tekee JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen ohjelmistotyöryhmä.

Festivaaliohjelmiston ja vierailuohjelmiston hakuaika päättyy sunnuntaina 27.11.2022. Tuotantohaku on auki 26.2.2023 asti.

Lue lisää JoJon sivuilta!