JoJo – Oulun Tanssin Keskus palkkaa kuusi tanssin ammattilaista alueelliseen kehittämishankkeeseen 30.11.-2.12.

ILMOITTAJA: JOJO -OULUN TANSSIN KESKUS
5.10.2021

JoJo -Oulun Tanssin Keskus hakee kuutta Tanssin ammattilaista mukaan Suomen kansallisoopperan ja -baletin kanssa toteutettavaan So You Think You Can Muuv? -hankkeeseen.

Suomen kansallisoopperan ja- baletin (SKOB) So You Think You Can Muuv? –työryhmä inspiroi alueellisesti tanssin ammattilaisia, sidosryhmiä ja eri organisaatioita kehittämään alueellista yhteistyötä. Hankkeen lähtökohtana ja tavoitteena on peruskouluikäisten lasten ja nuorten liikuttaminen ja erityisesti tanssin saatavuuden ja saavutettavuuden alueellinen ja sosiaalinen edistäminen. Hankkeessa tarkastellaan myös tanssillisen työpajan toimivuutta toisen asteen opiskelijoille toteutettuna. SKOB organisoi hankkeen aikana kouluissa työpajoja, joista osa toteutetaan yhdessä hankkeeseen rekrytoitujen alueen tanssin ammattilaisten kanssa.

Hankkeeseen osallistuvat tanssin ammattilaiset:

-Osallistuvat kouluille järjestettäviin tanssityöpajoihin yhdessä SKOB:n tanssijoiden kanssa.

-Osallistuvat verkostoitumistilaisuuksiin ja alueellisen yhteistyön kehittämiseen yhdessä SKOB:n työryhmän ja alueellisten toimijoiden kanssa.

-Tuovat oman panoksensa uusien toimintamallien ja työpajojen innovointiin ja kehittämiseen.

-Vahvistavat alueellista tuottajaosaamista kouluverkostoille suunniteltavien työpajakonseptien luomisessa.

Haemme nyt mukaan kuutta tanssin ammattilaista osallistumaan mukaan hankkeeseen ja tuomaan oman panoksensa mukaan uusien alueellisten toimintamallien kehittämiseen. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin hae rohkeasti mukaan verkostoitumaan, kehittämään ja ideoimaan! Aiempaa hankeosaamista ei vaadita.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 18.10. mennessä JoJon yleisötyöntekijä Leea Alatalolle osoitteeseen leea.alatalo(a)jojo.fi.

Aikataulut ja palkkaus:

Aikataulu: 30.11. – 2.12.2021, työaika: 3 päivää / 22 tuntia

Palkkaus: 750 e / lomakorvaus 9%

Lisätietoja:
JoJo/ Yleisötyöntekijä Leea Alatalo / leea.alatalo@jojo.fi / p. 0400 151 152