Joulukuussa haettavia apurahoja ja avustuksia

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
30.11.2021

Taide- ja kulttuurialan kuudes koronahaku: Korona-apurahat taiteilijoille & Erityisavustukset taide- ja kulttuurialan yhteisöille.
(Hakuaika 30.11.–21.12.2021)
https://www.danceinfo.fi/ilmoitustaulu/taide-ja-kulttuurialan-kuudes-koronahaku-30-11-21-12-2021/

Samuel Huberin Taidesäätiö: Taideapurahoja yksityisille henkilöille ja ryhmille, jotka toimivat nykytaiteen parissa musiikin, teatterin, tanssin, sirkuksen tai performanssin alalla. Etusijalla ovat freelancerit.
(Hakuaika 1.-30.12.2021)
http://www.hubersaatio.fi/

Opetus- ja kulttuuriministeriö: Yleisavustukset valtakunnallisten ja kansainvälisten taide- ja kulttuurifestivaalien toimintaan.
(Hakuaika 3.11.2021 – 8.12.2021)
https://okm.fi/-/valtakunnallisten-taide-ja-kulttuurifestivaalien-toiminta

Musiikin edistämissäätiö MES: Audiovisuaalisen musiikkituotannon tuki. Tuettavia ohjelmatyyppejä ovat esim. musiikkivideot, musiikkiaiheiset dokumentit ja elokuvat sekä muut suomalaista musiikkia edistävät av-tuotannot.
(Hakuaika – 15.01.2022)
https://www.musiikinedistamissaatio.fi/

Jatkuvat haut:

Tampereen kaupunki: Tuotantotuki.Tampereella toteutettavien, esteettömien, paikallista kulttuuritarjontaa täydentävien ja kaikille avoimien tapahtumien ja produktioiden järjestelyistä aiheutuviin kuluihin.
https://www.tampere.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/kulttuuri/kulttuurin-tekijoille/tuotantotuet.html

Taike: Tateilijaeläke. Taiteen edistämiskeskus jakaa ylimääräisiä taiteilijaeläkkeitä. Taiteilijaeläke myönnetään tunnustukseksi ansiokkaasta toiminnasta luovana tai esittävänä taiteilijana.
https://www.taike.fi/fi/tietoa-taiteilijaelakkeesta

Ålands kulturdelegation: Kulturdelegationen kan bevilja resestipendium i syfte att främja och stimulera konstnärlig utveckling och/eller arbetsmöjligheter samt nätverkande. Stipendiet är riktat till enskilda kulturarbetare samt arbetsgrupper bosatta och hemmahörande på Åland.
https://www.kultur.ax/stipendier-och-understod/resestipendium


Tieteen ja taiteen rahoitustietokanta Aurora ›