Kajaani Dance hakee päätoimista tanssinopettajaa ajalle 1.8.2021 – 15.5.2022

ILMOITTAJA: KAJAANI DANCE
6.4.2021

Kajaani Dancen tanssikoulu on valtion ja kunnan tukea saava alueensa suurin tanssioppilaitos. Haemme päätoimista tanssinopettajaa ajalle 1.8.2021 – 15.5.2022.

Odotamme juuri Sinua osaavaan joukkoomme!

Toivomme Sinulta osaamista katu- ja jazztanssin opetuksessa, mutta myös muut Sinun vahvuusalueesi tanssissa ovat tervetulleita.  Toivomme Sinulta lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää paineensietokykyä.

Tarjoamme Sinulle ihanat ja innokkaat eri-ikäiset oppilaat, alkeista erikoiskoulutusryhmiin ja myös kilpailuryhmiin. Opetusryhmät sovitaan toivomuksiasi kuunnellen. Meillä on laadukkaat uudet opetustilat, mukavat työkaverit sekä vilkas esiintymistoiminta loistavien puitteiden kera. Autamme mielellämme asunnon hankinnassa.

Palkkauksessa noudatamme Tanssinopettajan työehtosopimusta. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo osoitteeseen kajaanidance@gmail.com. Hakuaika on 30.4.2021 saakka.

Lisätietoja antaa rehtori Minna Palokangas kajaanidance@gmail.com tai puhelin: 044-5874765.

Kajaani Dance on kannatusyhdistyksen ylläpitämä pian 44-vuotias noin 650 oppilaan tanssikoulu. Tanssikoulu antaa tanssin laajan ja yleisen oppimäärän mukaista tanssin taiteen perusopetusta Kajaanissa ja Sotkamossa.

Kajaani on kaikin puolin vireä ja energinen tanssikaupunki. Valtakunnallista Kajaani Dance Festivaalia on järjestetty yhdessä kaupungin kanssa 26 vuotta.

Lisätietoja: www.kajaanidance.fi