Muistutus: Kansainvälinen tanssilääketieteen konferenssi Helsingissä 25.-28.10.

ILMOITTAJA: IADMS
11.10.2018

The International Association for Dance Medicine & Science (IADMS) järjestää tanssilääketieteellisen konferenssin Helsingissä 25.-28.10.2018. Konferenssi pidetään vuorotellen eri maanosissa ja tänä vuonna tapahtuman isäntämaana on Suomi.

Kokoukseen odotetaan saapuvan noin neljäsataa tanssilääketieteen ammattilaista, urheiluvalmentajaa, tanssinopettajaa, fysioterapeuttia, tutkijaa tai alan muuta toimijaa.

Konferenssin ohjelma on julkaistu kokonaisuudessaan. Nelipäiväisen tapahtuman ohjelma on kattava. Sen lisäksi erillistä ohjelmaa järjestetään mm. tanssinopettajille sekä lääkäreille.

Ilmoittautuminen konferenssiin on käynnissä.

Hinnasto (USD):
Terveydenalan ammattilaiset $550 (jäsenet) / $799 (muut)
Tanssin ammattilaiset $445 / $599
Opiskelijat ja eläkeläiset $265 / $375
Opettajien päivä $150
Lääkäreiden päivä $200

Koko ohjelma ja lisätiedot tapahtumasta ovat nähtävissä IADMS:n nettisivujen kautta.

Suomalainen paikallisjärjestö Dance Health Finland Ry järjestää tanssiesityksen konferenssin yhteyteen. Dance in Finland 2018 esittelee monipuolisesti suomalaista tanssia seminaarivieraille, mutta tapahtuma on avoin kaikille tanssin ystäville.

Ilta kokoaa yhteen ainutkertaiseen esitysiltaan suomalaisen tanssikentän huiput, eri tanssilajien konkarit ja nuoret taitajat. Lavalle nousevat balettitanssija Minna Tervamäki, nykyflamencoryhmä Compañía Kaari & Roni Martin, kilpatanssipari Jussi Väänänen ja Katja Koukkula, liikkeellisiä ääriajoja tutkiva Kinetic Orchestra. Illan aikana nähdään myös tankotanssia, katutanssia, sirkusta ja parkouria sekä paljon muuta!

Tapahtuman juontaa fysioterapeutti Jarmo Ahonen.

Dance Health Finland: https://www.dhf.fi/