Kansantanssin kääntöpiiri Tampereella 1.–2.9.

ILMOITTAJA: SUOMEN NUORISOSEURAT
20.6.2017

MILLOIN JA MISSÄ ?
Kansantanssin kääntöpiiri, eli Suomen Nuorisoseurojen tanssin verkosto, kokoontuu Tampereelle 1.-2.9.2017 Monitoimitalo 13 miettimään Nuorisoseurojen kansantanssin suuntaviivoja tuleville vuosille.

KENELLE ?
Kansantanssin kääntöpiiriläiset edustavat oman alueensa kansantanssitoimintaa, ja ovat tapahtumassa kehittämässä toiminnan suuntaviivoja ja tulevaisuuden näkymiä sekä viemässä viestiä oman alueensa toimintaan. Tilaisuus on myös avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

KIINNOSTUITKO, MITEN MUKAAN?
Ilmianna itsesi alueesi toiminnanjohtajille. Löydät oman aluetoimistosi tai keskusseurasi toiminnanjohtajan yhteystiedot tästä https://nuorisoseurat.fi/yhteystiedot/alueet/

Valituille edustajille (1-2 / alue) korvataan matkat julkisten kulkuneuvojen mukaan ja tarjotaan majoitus tapahtuman aikana. Muille kiinnostuneille osallistumismaksu (ohjelma ja ruokailu) tarkentuu syksyyn mennessä.

ILMOITTAUDU MUKAAN
Valitut edustajat ilmoittautuvat seuraavalla linkillä:
http://nuorisoseurat-arkisto.frodo.kehatieto.fi/uutiset_ja_tapahtumat/tapahtumakalenteri/kansantanssin-kaantopiiri-0

Osallistumismaksu 55 € / hlö (sisältää ruokailut)
Majoitus 65 € / hlö

LISÄTIEDOT JA KYSY LISÄÄ
Riia Niemelä, riia.niemela@nuorisoseurat.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 7.8. : http://nuorisoseurat-arkisto.frodo.kehatieto.fi/uutiset_ja_tapahtumat/tapahtumakalenteri/kansantanssin-kaantopiiri-0