Kehoni on runoni -kurssi Kolin keitaalla

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
22.2.2018

KEHONI ON RUNONI -KURSSI
KOLIN KEITAALLA
26.-27.5.
La klo 10-18
Su klo 9-14
**************************

Tahtoisitko kokea, millaista runoutta liike saa aikaan ja millaista liikettä runous ruokkii? Kehoni on runoni -kurssi vie tutkimusmatkalle kirjoituksen ja kehotyöskentelyn äärelle.

Viikonlopun aikana herätämme kirjoittavan kehomme eloon kokonaisvaltaisesti: käytämme kokemuksellista anatomiaa laajentamaan tietoisuuttamme liikkuvuudestamme kirjoittajana ja yhdistämme luovan kirjoittamisen harjoituksia liikeimprovisaatioon ja kontaktiharjotteisiin sekä erilaisiin mielikuva- ja aistiharjoitteisiin.

Kurssin lähestymistavat perustuvat somaattisiin ja meditatiivisiin työtapoihin perustanaan hengitys, kosketus, liike ja kirjoittaminen – leikkisyyttä unohtamatta. Työskentelemme yksilö-, pari- ja ryhmätehtävien parissa. Kurssille ei tarvitse tulla valmiiden tekstien kanssa, vaan työstettävä materiaali syntyy yhteisestä tutkimusmatkasta.

Kurssille osallistumiseen riittää uteliaisuus sanan ja liikkeen leikkiin sekä kollektiiviseen työskentelyyn. Aiempaa osaamista kehotyöskentelystä tai kirjoittamisesta ei tarvita.

OHJAAJA:
Ohjaajana toimii Anni Pellikka, joka on taustaltaan somaattisten liikemenetelmien ja teatteri-ilmaisun ohjaaja. Annilla on vuosien kokemus liikkeellisten ja taiteellisten prosessien ohjaamisesta niin Suomessa, Norjassa, Espanjassa, Portugalissa kuin Intiassakin. Kehoni on runoni -konsepti on kehitelty yhteistyössä sanataiteilija Veera Koivaaran, Nuoren Voiman Liiton ja Teatterikorkeakoulun kanssa.

AIKA JA PAIKKA:
26.-27.5.2018
LA klo 10-18
SU klo 9-14

HINTA: 195€ sis. ohjauksen, majoituksen, lakanat, ruokailut ja saunan
(Hinta ilman majoitusta 167€)

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautumiset 6.5. mennessä mailitse —> kolinkeidas@gmail.com