Keidas-residenssin hakuaikaa jatkettu 12.12. asti ja myös ryhmätöillä voi hakea mukaan

ILMOITTAJA: KEKÄLÄINEN & COMPANY
4.12.2019

Hakuaikaa Keidas-residenssiin on jatkettu torstaihin 12.12.2019 saakka ja se on avoin kaikille vapaan kentän taiteilijoille. Samalla on laajennettu residenssin teemaa, joten nyt myös ryhmätöillä voi hakea mukaan. Vuonna 2020 Keidas-residenssi toteutetaan aikavälillä 18.6.-11.9.

Kerro meille, kuinka haluaisit työskennellä residenssissä ja me teemme parhaamme auttaaksemme sinua! Tarjoamme aikaa työskennellä K&C Tilassa sekä paikan esittää work in progress -esityksesi syyskuun alussa järjestettävässä Keidas-residenssin esitystapahtumassa.

K&C:n Keidas-residenssi on vapaan kentän taiteilijoille suunnattu projekti, jonka tarkoituksena on mahdollistaa moniääninen taide. Vuosittain Keitaassa työskentelee joukko vapaan kentän taiteilijoita, jotka saavat käyttöönsä residenssi- ja esitysperiodeja K&C Tilasta Helsingin Kaapelitehtaalla.

Soolotyöskentely ja sen pohtiminen ovat osa vuoden 2020 Keidas-residenssiä, joka toteutetaan yhteistyössä S-projektin (Heli Keskikallio ja Linda Martikainen) kanssa.

Kirjoita hakemukseen:

  • Kuvaus projektistasi
  • Aikatoive residenssille
  • Lisää mukaan myös ansioluettelo ja portfolio

Mitä tarjoamme:

  • Harjoitustilan Kaapelitehtaalla
  • Paikan Keidas-residenssin esitystapahtumassa
  • Markkinointi- ja viestintäapua Keidas-residenssin esitystapahtumaan liittyen

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen sanja@pragmahelsinki.fi 12.12.2019 mennessä. Päätökset valinnoista ilmoitetaan hakijoille viimeistään viikolla 51.