Kenelle markkinoimme tanssia ja miten? Koulutus verkossa 1.-2.6. (Ilm. viim. 27.5.)

ILMOITTAJA: POHJANMAAN TANSSIN ALUEKESKUS
4.5.2022

Pohjanmaan tanssin aluekeskus järjestää  keskiviikkona 1.6 klo 9-13 ja torstaina 2.6. klo 10-13  tanssin ammattilaisille ja toimijoille tiedotuksen ja markkinoinnin verkkokoulutuksen. Kouluttajina toimii Kuulu-markkinointitoimiston Mari Kellokumpu ja Riitta Aittokallio. Koulutus järjestetään etänä, zoomin kautta.

Mari Kellokumpu on vastannut useiden tanssiyhdistysten markkinoinnista, ja on myös kouluttanut useita tanssi- ja kulttuurialan organisaatioita. Hänen koulutuksensa sisältö keskittyy kohderyhmiin ja niiden tavoittamiseen, suunnitelmalliseen sisällöntuotantoon sekä eri kanavien käyttöön markkinoinnissa.

Riitta Aittokalliolla on yli 20 vuoden kokemus esittävän taiteen erilaisista tuotantotöistä ja projekteista niin kotimaassa kuin ulkomallakin. Ennen oman toiminimen perustamista hän työskenteli Tanssin tiedotuskeskuksessa ja Helsingin tapahtumasäätiössä. Joulukuussa 2021 perustetun Tmi Raittokallion palveluihin kuuluvat kulttuuri- ja tapahtuma-alan projektinhallinta, koulutus ja konsultointi. Tällä hetkellä Riitta toimii mm. Ice Hot Nordic Dance Platformin tuotantopäällikkönä. Hänen koulutuksensa keskittyy erityisesti markkinoinnin sisältöön, selventäen esimerkiksi sitä, kuinka kuinka tanssiteoksen avustushakemustekstiä voidaan muokata käytettäväksi markkinointiin, ja miksi se on olennaista muokata. Riitta Aittokallio myös vastaa case study -koulutuksesta.

Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pia.murto@pohjanmaantanssi.fi. Kerro viestissä nimesi, puhelinnumerosi sekä halukkuutesi osallistua case study -koulutukseen, johon voi tuoda oman teoksensa kuvauksia kehitettäväksi. Case studyja otetaan vastaan vain kolme, ja niitä käytetään esimerkkeinä koulutuksessa myös muiden kanssa.

Kurssille ilmoittautuminen päättyy 27.5.2022.

Koulutus on ilmainen Pohjanmaan tanssi ry:n jäsenille, ja maksaa ei-jäsenille 20€. Huomioithan, että jäseneksi pääsee helposti ilmoittamalla halukkuutensa liittyä meille.