Keravan tanssiopisto hakee lastentanssipedagogia

ILMOITTAJA: REHTORI IRMELI TOIVIAINEN, KERAVAN TANSSIOPISTO
13.2.2017

Keravan tanssiopisto hakee lastentanssipedagogia päätoimiseen työsuhteeseen (kuukausipalkkainen).

Opetussuunnitelmauudistuksen myötä etsimme nyt aktiiviseen joukkoomme erityisesti lastentanssin osaajaa, jolla on halua ja näkemystä kehittää tanssin varhaiskasvatusta. Työnkuva on monipuolinen sisältäen myös päiväkodeissa tapahtuvaa opetusta ja tiivistä yhteistyötä muiden taidepedagogien kanssa (kuvataide ja musiikki). Työsuhde alkaa elokuussa -17.

Keravan tanssiopisto tarjoaa laadukasta tanssin perusopetusta sekä Keravalla että Sipoossa. Toimintamme on virkeää, tavoitteellista ja pitkäjänteistä. Osallistumme tiiviisti erilaisiin hankkeisiin, projekteihin ja tapahtumiin sekä teemme monialaista yhteistyötä perustoimintamme lisäksi. Tanssiopisto saa tukea valtiolta ja kunnalta.

Opettajalle tarjoamme viihtyisän, kannustavan ja hyvin organisoidun työympäristön sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen. Opettajan osaamisvahvuudet otetaan huomioon työnkuvan suunnittelussa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv viimeistään 26.2. mennessä sähköisesti osoitteeseen irmeli.toiviainen@keravantanssiopisto.fi

Lisätietoja toimesta voi kysellä viikolla 7 (13.-17.2. klo 9.00-15.00).

Rehtori Irmeli Toiviainen puh 0400 377031

www.keravantanssiopisto.fi

www.facebook.com/tanssiopisto

www.twitter.com/tanssiopisto

Instagram @keravan_tanssiopisto

#keravantanssiopisto