Kesäkurssi: Flying Low & Passing Through Turussa 9.-11.6. | Katso EARLY BIRD-tarjous, 9.5. asti!

ILMOITTAJA: TURKU DANSART RY
4.5.2023

Flying Low & Passing Through Turussa 9.-11.6.
 
Pidätkö lattiatyöskentelystä? Haluaisitko oppia tekniikoita, joiden avulla pystyt liikkumaan virtaavasti spiraloiden kohden maata ja sieltä ylös kevyesti, nopeasti ja ilolla? Pidätkö ryhmässä liikkumisesta ja hetkessä olemisesta? Toivoisitko oppivasi uusia työkaluja ryhmäimprovisaatioon? Tätä kaikkea ja paljon muuta tarjoaa Turku Dansart ry:n huikea kesäkurssi. Sukella Flying Low & Passing Through -metodeihin Rebecca Laube-Pohton kanssa 9.-11.6.2023!

Tarjoamme nyt LOISTAVAN EARLY BIRD-tarjouksen kesän kurssille:  

Koko kurssi: 68 € (ennen 90€)
2 päivää: 40 € (ennen 55€)
1 päivä: 24 € (ennen 35€)

TARJOUS VOIMASSA 9.5. asti. Toimi nopeasti, sillä paikat täyttyvät pian!

AIKATAULU:
perjantai 9.6. / klo 18-20 flying low
lauantai 10.6. ja sunnuntai 11.6.
klo 10.30-12 Flying low
klo 12-12.30 tauko
klo 12.30-15 Passing through

Flying Low:
Flying Lowssa keskitytään pääasiassa tanssijan ja lattian väliseen suhteeseen. Tunnilla käydään läpi yksinkertaisia liikesarjoja, joiden aikana aktivoidaan kehon keskustaa, tutkitaan nivelten välistä suhdetta toisiinsa ja liikutaan tilassa ylhäältä alas lattialle ja takaisin lattialta ylös. Sarjat liikkuvat aina tiettyjä reittejä ja spiraaleja pitkin. Tunti kehittää muun muassa fyysistä havainnointia ja valpautta, tietoisuutta kehosta, sekä nopeankin liikkeen hallitsemista. Työskentelyn pääteemoina kulkevat supistuminen ja laajeminen. Tunnilla työskennellään ryhmässä ja harjoitetaan tietoisuutta koko ympäröivästä tilasta: ilmasta, lattiasta, energiasta ja kanssa liikkujista. Flying Low -tunneilla pääsee haastamaan itseään, mutta kuitenkin työskentelemään oman kehon lisäksi muiden tilassa olevien kanssa.

Passing Through:
Passing Through -konsepti on eräänlainen ryhmäkompositio tai improvisoitu koreografia, jonka sisällä on tietyt säännöt/raamit. Näiden raamien sisällä on rajattomia mahdollisuuksia ja reittejä. Ryhmä luo hetkessä koreografiaa, joka muokkaa tilaa ja tilassa olevia. Työpajassa tutustumme erilaisten harjoitteiden avulla PT-konseptiin ja sen sisältämiin osiin, sekä tanssimme yhdessä konseptin sisällä. Harjoitellaan mm. liikkumista erilaisilla reiteillä, valppaana oloa/reagointia toisiin samalla omassa liikkeessä sisällä olemisessa, seuraajana ja seurattavana oloa ja yhdessä tilan hahmoittamista ja muokkaamista. Kurssilta saa uusia virikkeitä ja tapoja liikkua tilassa yhdessä ja erikseen ja opetellaan kuinka tulla tietoisemmaksi tilasta, jossa on. Kurssiin sisältyy hyvää energiaa sekä tanssin ja yhdessä tekemisen iloa. Yhteyden luominen ympäröivään tilaan ja spontaanimmat valinnat improvisoinnin aikana kehittyvät. Hauskaa tulee olemaan ja tanssimaan pääsee varmasti!

ILMOITTAUDU MUKAAN 25.5.2023 mennessä!
Ilmoittautumiset osoitteeseen: dansart.sihteeri@gmail.com
Huom! Ilmoittautuminen on sitova, sen voi perua vain sairastapauksissa.

PAIKKA:
Turun Seudun Tanssioppilaitos studio SATKU (Satakunnantie 105)

HINNAT normaalisti:
Dansartin, Treenit ry:n, Tanssille ry:n ja Tanssivan susirajan jäsenille:
Koko kurssi 3 päivää: 90 €
2 päivää: 55€
1 päivä: 35€
(Hinnat muuten: 100€ / 65€ / 45€)

Maksutiedot:
Turun Seudun Osuuspankki FI53 5710 0420 0678 94 (viitenumero: 1232)
MobilePay: Turku Dansart ry: tilille maksat numerolla: 44365

Opettajaesittely:
Rebecca Laube-Pohto on freelancetanssitaiteilija, koreografi ja tanssinopettaja, sekä Keskellä-kollektiivin toinen perustaja ja taiteellinen johtaja. Laube-Pohto toimii tanssitaitelijana erilaisissa projekteissa ja vapaan kentän työryhmissä, sekä tanssin ammattilaistuntien opettajana. Tällä hetkellä Laube-Pohto on erityisen kiinnostunut kehomuistista, hetkessä syntyvästä koreografiasta, läsnäolon tutkimisesta sekä ihmisten ja tilan välisistä yhteyksistä.

Laube-Pohto on opiskellut Passing Through (PT) ja Flying Low (FL) -konseptia/metodia niiden kehittäjän David Zambranon ohjeistuksessa vuodesta 2016 lähtien eri tanssifestivaaleilla sekä ammattilaistyöpajoissa ja hän on osallistunut kahdelle 4-5viikon pituiselle FL/PT -intensiiville TicTac Art Centrellä, Belgiassa (2019 ja 2021). Lisäksi Rebecca on osallistunut EXIN:n PT by 4 -intensiiville Barcelonassa (2020) opettajinaan Zambranon kanssa tiiviisti työskennelleet taiteilijat Edivaldo Ernesto, Milan Herich, Peter Jasko ja Horácio Macuacua, sekä opiskellut tämän lisäksi FL-metodia vuodesta 2014 myös Peter Jaskon ja Milan Herichn ohjeistuksessa. Suomessa Laube-Pohto on osallistunut Tanssille Ry:n avoimien treenirinkien järjestämiseen PT:n saralta, sekä opettanut FL&PT -tunteja ja työpajoja tanssin ammattilaisille Jyväskylässä (mm.KSTK) ja Tampereella (TREenit Ry). Näiden lisäksi Laube-Pohto on osallistunut David Zambranon improvisaatio, Soul Project ja Couple Dancing -workshopeille vuodesta 2019 lähtien tähän päivään saakka.

Katso Facebook-tapahtuma ›