Kesän dj jamit 14.6.2020

ILMOITTAJA: KAIKEN KESKUS
5.6.2020

kesän dj jamit perustuvat dj:n soittamalle musiikille, yhteiselle virittäytymiselle ja yhteiselle tanssille.

jamit pidetään joka kerta vaihtuvassa puistossa. puisto sijaitsee aina helsingin keskusta-alueella helppojen kulkuyhteyksien päässä.
huonon ilman sattuessa jamit siirretään eskus – esitystaiteen keskukselle helsingin suvilahteen. silloin jameihin on halutessaan mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.

vaikka dj jamit nousevat kontakti-improvisaatiosta, ainakin aluksi noudatamme turvavälejä niiden tanssijoiden kesken, jotka eivät asu samassa taloudessa tai muutoin ole valmiiksi runsaasti kontaktissa.olemme kuitenkin aina kontaktissa maailmaan ympärillämme ja voimme nauttia kontaktista maan, nurmikon, ilman ja auringon kanssa sekä jaetusta tilasta ja musiikista yhdessä muiden kanssa.

SESSION RAKENNE

18 – 18.30 saapuminen
18.30 – 19 yhteinen vedetty virittäytyminen
19 – 20 jamit
20 – 20.30 tiputtelu ja loppurinki

voit tulla ja mennä koska haluat, mutta suosittelemme saapumista yhteiseen virittäytymiseen ja jäämistä loppurinkiin saakka, koska se syventää kaikkien kokemusta jameista.

JAMIMAKSU & MUU KÄYTÄNTÖ

jamit maksetaan etukäteen holvissa. jamit tarvitsevat toteutuakseen vähintään viisi ennakkoilmoittautumista. saatamme myös rajata tanssijoiden määrää tilan osalta voidaksemme pitää huolen turvaväleistä.

voit hypätä suoraan holviin tästä https://holvi.com/shop/everything/product/679d060c584216fd4e0c3adc370b15b5/?fbclid=IwAR1FaeZcI1J44EJW3GNXoMWYkAwCh9W0Hk5J5iykeSvsF2d8d31rnZJoVpE

maksettuasi maksun holvissa, jätä sinne myös s-postiosoitteesi ja puhelinnumerosi, koska ilmoitamme näitä kautta lopullisen sijainnin jamipäivän aamuna. mikäli ilma on huono, myös päätös sisätilasta tehdään jamipäivän aamuna.

DJ & VETÄJÄ

samee haapa on näyttelijä FIA, tanssija ja dj, jolla on takanaan 20 vuoden ura sekä vaihtoehtoisten klubien ja reivien järjestämisestä että radikaalin nykytanssin opettajana ja tekijänä. hän on aiemmin aloittanut mm. dj jamit, joita on järjestetty nyt jo neljä vuotta sekä sokkojamit ja nykyreivit, jotka ovat herättäneet runsaasti kiinnostusta uutena jamimuotona tänä vuonna.
 
MUUTAMA ERITYINEN HUOMIO

kuvaamme jameissa hieman kuvia ja videota tulevien jamien tiedotusta varten. jos et halua, että sinut tunnistetaan kuvista, kerro siitä dj:lle ja rajaamme sinut pois kuvista.
jamit toimivat turvallisemman tilan periaatteilla. tämä tarkoittaa kunnioitusta kaikkia sukupuolia, seksuaalisuuksia, taustoja, kehoja ja kyvykkyyksiä kohtaan. rasistinen, seksistinen, homofobinen, transfobinen tai muulla tavoin syrjivä käyttäytyminen ei ole sallittua.

jamit noudattavat viranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen osalta.

DJ vastaa turvallisuudesta jamitilanteessa eikä hänellä ole koskaan liian kiire reagoida – ei vaikka olisi kuinka tiukka miksaus käynnissä – koska tämä on tärkeysjärjestyksen kärjessä.

tervetuloa takaisin tanssiin.

7€