Keskustelu kansainvälistymisestä 25.10. Helsingissä

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
6.10.2016

Mitä kansainvälistyminen tänä päivänä vaatii, miltä tulevaisuus näyttää? Mitä on laatu kansainvälisessä kontekstissa?

Tervetuloa keskustelemaan tanssin kentän kansainvälistymisestä tiistaina 25.10. Helsingin Kaapelitehtaalle. Mukana pohtimassa ovat Bush Hartshorn, Pirjetta Mulari ja Virve Sutinen.

Aika: klo 17–19
Paikka: Helsinki, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 C-rappu, 4 krs. (K&C Kekäläinen Company, Ruumiillisen taiteen teatteri)

Englanninkielinen tilaisuus on suunnattu tanssin kentän taiteilijoille, tuottajille ja ryhmille.

Tilaisuus on maksuton, mutta tilaa on rajallisesti. Pyydämme ilmoittautumisia 21.10. mennessä osoitteeseen tanssi@danceinfo.fi, viestin otsikkokenttään ICE HOT keskustelu.

Keskustelun järjestää Tanssin Tiedotuskeskus ja se on osa ICE HOT Nordic Dance –yhteistyöverkoston toimintaa. Tiedotuskeskus on ICE HOT -verkoston suomalaispartneri.

Lisätietoja:
Kansainvälisten asioiden koordinaattori
Katarina Lindholm, katarina.lindholm@danceinfo.fi

Bush Hartshorn vastaa skotlantilaisen Dance Base Catalystin toiminnasta, on taiteilijamentori ja ICE HOT –partneri Dansehallernen edellinen taiteellinen johtaja.

Pirjetta Mulari on Annantalon vastaava tuottaja ja Tanssin Tiedotuskeskuksen pitkäaikainen kansainvälisten asiain päällikkö.

Virve Sutinen on berliiniläisen Tanz im August –festivaalin taiteellinen johtaja ja ICE HOT –partneri Tukholman Dansens Husin edellinen johtaja.

www.icehotnordicdance.com