Keskustelutilaisuus – Helsingin esittävän taiteen tarjonnan kehittäminen

ILMOITTAJA: TEATTERIKESKUS, HELSINGIN KULTTUURIKESKUS
2.9.2016

Esittävä, ilmiömäinen Helsinki – helsinkiläisen esittävän taiteen tarjonnan kehittäminen

22.9.2016 Teatterikulman Komedia-salissa klo 13.30–16
Osoite: Meritullinkatu 33

Esittävä taide kehittyy koko ajan Helsingissä. Esittävän taiteen kentän tarjonta on runsasta ja taiteellisesti korkeatasoista. Mutta puuttuko jotain? Tavoittaako esittävä taide yleisönsä parhaalla mahdollisella tavalla? Kohtaako se kaupunkilaisten tarpeet? Mitkä ovat kaupungin tarpeet esittävän taiteen suhteen?

Helsingin kaupungin kulttuurikeskus aloittaa syksyllä 2016 avustusjärjestelmänsä, avustusperiaatteiden ja -käytäntöjen kehittämisen, jotta ne vastaisivat entistä paremmin nykyisen kulttuurikentän tarpeisiin sekä kulttuuripoliittisiin haasteisiin. Hankkeen yhteydessä kulttuurikeskus selvittää myös nykyisen avustuskokonaisuuden toimivuutta.

Nyt on tilaisuutesi tuoda esiin oma näkemyksesi helsinkiläisen esittävän taiteen kentän kehittämisestä. Tule pohtimaan yhdessä muiden esittävän taiteen alan taiteilijoiden ja kaupungin virkamiesten kanssa, mitä Helsingin esittävän taiteen kehittäminen edellyttää ja voisi tukea taiteilijoita sekä taiteen tekemistä entistä paremmin.

Tilaisuuden avaa Sirkuksen tiedotuskeskuksen toiminnanjohtaja Lotta Vaulo ja puheenvuoroja pitävät Helsingin kulttuurijohtaja Stuba Nikula, Helsingin kulttuurilautakunnan puheenjohtaja Jukka Relander sekä suunnittelijat Reetta Sariola ja Sara Kuusi Helsingin Kulttuurikeskuksesta. Ilma-akrobaatti Salla Hakanpää ja tanssija–koreografi Kaari Martin pitävät tapahtumassa taiteilijan puheenvuoron.

Ilmoittautumiset 16.9.2016 mennessä. Ilmoittaudu osoitteeseen: info@teatterikeskus.fi