KiddieJam®-perusohjaajakoulutus Turussa

ILMOITTAJA: OULUN AMMATTIKORKEAKOULU/KIDDIEJAM
12.8.2016

20.-21.8.2016 järjestetään Turussa KiddieJam®-perusohjaajakoulutus. Mikäli kiinnostuit tai tiedät mahdollisesti jonkun laadukkaasta pedagogisesta lasten tanssinohjaajakoulutuksesta kiinnostuneen, niin vielä ehtii ilmoittautua mukaan koulutukseen, ilmoittautumista on jatkettu ma 15.8. saakka.

Linkki koulutukseen

Kaipaatko siis lisää tietoa alle kouluikäisten lasten kehitykseen ja opettamiseen (opetuksen suunnittelu ja toteutus) liittyvistä asioista? Mietitkö, miten opettaisit hiphopin, samban tai discotanssin perusteita 3-4 -vuotiaille tai 5-6 -vuotiaille? Kaipaatko valmista materiaalia lastentanssitunneillesi?

Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksen suunnittelema ja toteuttama KiddieJam© -lastentanssikonsepti on käynnistetty viime syksynä ja se on saanut erinomaisen vastaanoton sekä varhaiskasvatuksen että tanssin ammattilaisten puolella. Konseptin perusohjaajakoulutuksessa ohjaajat saavat täysin valmista materiaalia 3-4 vuotiaiden ja 5-6-vuotiaiden lasten tanssituokioiden pitämiseen. Tanssit on suunniteltu niin, että niissä toteutuvat eri tanssilajeille ominaiset elementit.

KiddieJam-ohjaajakoulutus ei vaadi omaa tanssitaustaa, materiaali on helppoa ja sitä pystyy hyödyntämään sellaisenaan. Mikäli ohjaajalla on tanssitaustaa, materiaalia voi myös soveltaa eteenpäin.

Ilmoittaudu koulutukseen nettisivujemme sähköisellä ilmoittautumislomakkeella!  Linkki

Lisätietoa koulutuksesta sekä konseptista saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kiddiejam@oamk.fi , vierailemalla nettisivuiltamme www.kiddiejam.fi tai facebook-yhteisösivuiltamme https://www.facebook.com/KiddieJam-234286220075454/timeline/

Koulutuksen laajuus on 18x45min, hinta 190€. Lisäksi osallistujat saavat ostaa konseptia varten tuotetun KiddieJam 1 -levyn 15€ (norm.hinta 22€), joka sisältää laadukkaasti tuotettuja ja tanssityylille sopivia lastenlauluja.

Koulutusterveisin, KiddieJam® -tiimi, kiddiejam@oamk.fi
www.kiddiejam.fi