Kilombo Festivalin työpajat Helsingissä 17.-19.8.

ILMOITTAJA: KILOMBO FESTIVAL
2.8.2018

Helsingin ensimmäinen Afrikan ja afrodiasporan musiikkiin ja tanssitaiteeseen erikoistunut Kilombo Festival järjestetään neljättä kertaa 17. – 19.8. Kalasatamassa Helsingissä.

Festivaalin ohjelmisto keskittyy tänä vuonna senegalilaisiin, afroperulaisiin, afrohaitilaisiin ja afrokuubalaisiin tansseihin ja musiikkiin. Luvassa on jälleen intensiivinen viikonloppu täynnä työpajoja, konsertteja, bileitä ja muuta ohjelmaa.

Kilombo Festival 2018 Facebook -tapahtuma:
https://www.facebook.com/events/1803057083067047/

Työpajat pe-su 17.-19.8.

Festivaalin tanssi- ja perkussiotyöpajat tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden kokea, miten erilaisiin muotoihin samoista afrikkalaisista juurista lähtöisin olevat tanssi ja musiikki ovat kehittyneet.

Tänä vuonna Kilombo Festivalilla on ensimmäistä kertaa Suomessa vähemmän tunnettua afroperulaista tanssi- ja musiikkiperinnettä. Afrodiasporasta on lisäksi tarjolla afrokuubalaisia ja afrohaitilaisia tansseja. Afrikan kulttuureista puolestaan painotus on tänä vuonna Senegalissa – tarjolla on sekä sabaria että Casamancen alueen perinteisiä tansseja ja rytmejä, joiden opetusta on harvoin tarjolla Suomessa.

Opettajat: Mamy Sagna (Senegal/ Italia), Pierr Padilla Vásquez (Peru), Jesús la Rosa Pérez (Kuuba), Ismaila Sané (Senegal/ Suomi), Malick Ndiaye (Senegal/ Suomi), Karoliina ”Liina” Halsti-Ndiaye (Suomi), Ossi Raippalinna (Suomi) ja Elina Seye (Suomi).

Kaikissa työpajoissa on avoin taso, ellei toisin mainittu. Aloittelijoille on räätälöity erityinen sabar intro -työpajakokonaisuus, joka sisältää tuhdin tietopaketin teoriaa, tanssia ja rummutusta alan asiantuntijoiden johdolla. Myös lapsille on tarjolla työpajoja. Kaikissa Kilombon tanssityöpajoissa on säestyksenä elävä musiikki!

Kilombo Workshops Facebook -tapahtuma:
https://www.facebook.com/events/185957342103847/

Ilmoittautuminen työpajoihin verkkokaupassa:
https://holvi.com/shop/kilomboshop/

Tutustu tarkemmin festivaalin ohjelmaan:
http://www.kilombofestival.com
http://www.facebook.com/kilombofestivaali

Kilombo -traileri:
https://www.youtube.com/watch?v=m1s9pkkmvpc

Tiedustelut:
kilombo@kilombofestival.com

Tervetuloa – Välkommen – Welcome – Bienvenue – Bienvenidos – Bem-vindo