KokoTeatteri hakee teknistä vastaavaa

ILMOITTAJA: KOKOTEATTERI
11.10.2021

Haemme teknistä vastaavaa 1.11.2021 alkaen määräaikaiseen työhön.

Työn pituus sovitaan hakijan kanssa erikseen. Hakijalta edellytetään soveltuvaa tutkintoa tai vastaavia opintoja sekä/ tai laaja-alaista työkokemusta teatteritekniseltä alalta. Työ on kokopäiväinen (37,5h viikko), ja sisältää 4kk koeajan. Mahdollisuus myös vakituiseen työhön.

​KokoTeatteri on helsinkiläinen teatterilain ulkopuolinen ammattiteatteri. Toimintamme koostuu sekä omista taiteellisista teatterituotannoista että yhteistuotannoista ja vierailuista. Lisäksi tilaa vuokrataan seminaareihin ja yksityistilaisuuksiin. Hämeentie 3 sijaitsevassa tilassa toimii KokoTeatterin lisäksi Koko Jazz Club, jonka kanssa jaetaan muun muassa henkilökuntaa ja teknisiä resursseja.

​Teknisen vastaavan työ edellyttää kokonaisvaltaista teknistä osaamista: haemme erityisesti ääniteknistä taitajaa ja laskemme eduksi valotekniikan, audiovisuaalisten sekä kokousteknisten laitteiden hallinnan. Edellytämme avointa mieltä suhtautumisessa uuden oppimiseen.

Lisäksi työ sisältää esitysteknistä tuotantosuunnittelua paitsi itsenäisesti myös yhdessä teatterinjohtajan kanssa. Toiveemme on löytää yhteistyökykyinen, vaihtuvissa asiakastilanteissa joustavasti toimiva ammattilainen, joka taitaa myös ennakkosuunnittelua ja itsenäistä harkintaa vaativan työskentelyn osana työryhmää.

Palkkaus: Teatteri TES 1A mukainen

​Katso lisätiedot ja hae työpaikkaa lomakkeen kautta.

Lisätietoja voit kysyä tarvittaessa sähköpostitse toimisto@kokoteatteri.fi