KokoTeatterin 25-vuotisjuhlavuosi / KokoGallery: Uskonto, Erotiikka ja Tosikauneus

ILMOITTAJA: KOKOTEATTERI
15.2.2022

KokoTeatterin 25-vuotisjuhlavuotta värittämään koostamme aulatiloihimme juhlavuoden näyttelyitä eri teemoilla.

Ensimmäinen KokoGalleryn näyttely avautuu jo alkuvuodesta esitellen KokoTeatterin taiteilijan Metsälintu Pahkisen tanssiteoksia vuosien varrelta. Kevään toinen näyttely nähdään Sarah Kane Tribute -tapahtuman aikana teeman mukaisesti Sarah Kanen esityksiä esitellen. Toukokuussa aukeaa KokoTeatterin syntymäpäivänäyttely, joka ilahduttaa teatteriyleisöä aina syksyyn saakka. KokoGalleryn kuraattorina keväällä 2022 toimii tanssitaiteilija ja koreografi Metsälintu Pahkinen.

Gallerian avajaisstriimi on katsottavissa täältä: https://www.kokoteatteri.fi/kokogallery

Moniaistillinen näyttely Metsälintu Pahkinin koreografioista 30-vuotisen uran ajalta. Näyttely on rakennettu kolmen teeman ympärille ja esillä on valokuvien lisäksi pukuja, tarpeistoa, nuotteja ja tuotantosuunnitelmia. Keskiössä ovat KokoTeatterissa vierailleet tuotannot ja KokoTeatterin tuotannot, mutta poimintoja on myös muissa ympäristöissä toteutetuista koreografioista.

”KokoTeatteri on se paikka, jonka olen aina kokenut taiteelliseksi kodikseni. Tuntuu siltä, kuin toisin teokset sinne, minne ne ovat aina kuuluneetkin”, kuvailee näyttelyä kuratoinut Metsälintu Pahkin.


Tulevat KokoGallery-näyttelyt ja avajaiset: 

Pe 22.4. klo 18 Sarah Kane Tribute
Pe 27.5. klo 18 KokoTeatteri 25 vuotta

Näyttelyihin pääsee tutustumaan aina KokoTeatterin esitysten ja Koko Jazz Clubin konserttien yhteydessä. Ovet avataan aina tuntia ennen esitystä. Näyttelyt ovat maksuttomia.