KokoTeatterissa nähtävät tanssilliset teokset keväällä 2022

ILMOITTAJA: KOKOTEATTERI
15.2.2022

KokoTeatterin kevään esitykset starttaavat vihdoinkin. Perinteisen teatterin lisäksi keväällä on luvassa kolme erityisen upeaa tanssillista teosta, kolmen eri työryhmän tuottamana. Tarjoamme myös ammattilaishintaisia esityksiimme. Varaukset: bookings@kokoteatteri.fi

Janne Saarakkala: Jakkupuku
Jakkupuku on jazzia ja tanssia sykkivä teos virkamiesmäisyydestä ja sen vaikutuksista. Innoittajana tietotyöläisen ja asiantuntijan arki. Sen liikkeet, sen kieli, sen koneet. Siihen sisältyvä vastuun paino, tärkeyden tunne, täydellisyyden tavoittelu. Esityksen virkakieli, joka pohjautuu julkisista dokumenteista koottuun aineistoon, lähestyy absurdia runoutta. Virkailijat laulavat Kate BushiaMutta mitä on jakkupuvun sisällä? Esitys on KokoTeatterin kevään 2022 päätuotanto. Esityksen on ohjannut ja käsikirjoittanut Janne Saarakkala. Lavalla Miina Turunen ja Anna VeijalainenEsitykset 18.2.-2.4. 

Jani Toivola: Rakkaudesta
Rakkaudesta on Jani Toivolan omakohtainen, koskettava ja humoristinen yhden miehen show rakkaudesta ja rakkauden kaipuusta. Esitys pohjautuu hänen keväällä 2021 julkaistuun kirjaansa ’Rakkaudesta’. Ilta kuljettaa katsojan lähiökoulun hikisestä jumppasalista aina New Yorkin homoklubeille sekä pieneen Webujen kylään Kenian maaseudulla, kadonneiden juurien äärelle. Rakkaudesta on tarina elämän jättämistä jäljistä ja uusista aluista. Kaipuusta rakastaa itseään sekä muita. Esitykset 1.3.-6.5.

Katimari Niskala: CUT.IT.OFF
CUT.IT.OFF on Katimari Niskalan sooloesitys, joka käsittelee muutosta ja irtipäästämistä. Fyysistä teatteria, visuaalisuutta, musiikkia ja runouttua yhdistävä esitys on lavallinen yritys leikata itsemme irti ajatuksista, joihin jäämme jumiin. CUT.IT.OFF on tarina sisäistettyjen ajatusmallien kohtaamisesta, kivuliaasta kasvusta ja paikkansa etsimisestä. Esitykset 17.-20.5.

Tutustu KokoTeatterin ohjelmistoon ja tarkista päivämäärät: https://www.kokoteatteri.fi/ohjelmisto

Keväällä nähtävät tanssiteokset jatkavat KokoTeatterin perinnettä tanssillisuuden sekä fyysisen teatterin parissa. Lämpimästi tervetuloa KokoTeatteriin!