Koneen Säätiö: Infotilaisuus syksyn apurahahausta ke 17.8.

ILMOITTAJA: KONEEN SÄÄTIÖ
9.8.2022

Koneen Säätiön vuosittainen apurahahaku järjestetään 1.–15. syyskuuta 2022. Infotilaisuudessa kerromme lisätietoa syksyn hausta: millaisia hankkeita rahoitamme, mitkä ovat rahoituksen painopisteet ja miten apurahaa haetaan verkkopalvelussa? Puheenvuorojen jälkeen on varattu aikaa yleisön kysymyksille. Tilaisuuden tallenne jää katsottavaksi YouTubeen.

Aika: Keskiviikko 17.8. klo 9.00–11.00
Paikka: Koneen Säätiön YouTube-kanava ja Lauttasaaren kartano, Helsinki

Koneen Säätiön apurahamyöntöjen tavoitteena on luoda edellytyksiä vapaalle ja moniääniselle tieteelle ja taiteelle.

Tuemme humanistista, yhteiskuntatieteellistä, taiteellista ja ympäristöntutkimusta, ammatillista taiteellista työskentelyä sekä monialaista tiedettä ja taidetta yhdistävää työtä.

Infotilaisuuden ensimmäisen tunnin aikana Koneen Säätiön johtaja Ulla Tuomarla kertoo säätiön strategiasta, tiede- ja taiderahoituksen johtaja Kalle Korhonen avaa rahoituksen painopisteitä sekä vuoden 2022 teemahakua Suomalaisen demokratian nykytila ja haasteet. Apurahakoordinaattori Maija Karasvaara esittelee apurahojen verkkopalvelun hakulomakkeen.

Toinen tunti on varattu yleisön kysymyksille. Osallistujat voivat esittää kysymyksiä YouTuben chatissa (vaatii kirjautumisen alustalle) ja paikan päällä Lauttasaaressa.Tilaisuus järjestetään suomeksi.

Näin osallistut tilaisuuteen

Youtube-kanavallamme linkki live-videoon näkyy ennen tilaisuuden alkua kanavan aloitusnäkymässä otsikolla Koneen Säätiön apurahainfo 17.8. Tallenne tilaisuudesta on katsottavissa YouTubessa myös jälkikäteen.

Lauttasaaren kartanossa (Otavantie 10, 00200 Helsinki) istumapaikkoja on rajallisesti, joten pyydämme paikan päälle tulijoita ilmoittautumaan etukäteen.

Toivomme, että myös verkko-osallistujat ilmoittautuvat tapahtumaan vastaamalla pariin taustakysymykseen, jotta voimme valmistella tilaisuuden puheenvuoroista osallistujaryhmän kannalta mahdollisimman hyödylliset.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtumamme ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans- eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä ›