Koreografisten kehittelyjen työpaja Tampereella 27.1.2019

ILMOITTAJA: TREENIT! RY.
10.1.2019

TREenit! Ry. järjestää yhteistyössä tanssiteatteri MD:n kanssa Koreografisten kehittelyjen -työpajan sunnuntaina 27.1. klo 10.30 – 14.30 Hällä-näyttämöllä Tampereella.

Työpajan tavoitteena on löytää uusia lähestymistapoja tai näkökulmia omaan koreografiseen työskentelyyn sekä jakaa koreografian työstämisen prosessia saaden samalla kollegiaalista tukea.

Tuo 1-2 minuutin mittainen, tai vain liikeaihio omaa koreografista materiaalia, jonka parissa haluat työskennellä ja jota haluat kehitellä. Workshopissa työskentelemme pienryhmissä keskustellen sekä erilaisten tehtävien kautta omaa materiaalia työstäen, hioen ja jakaen.

Työpajan ohjaa tanssija-koreografi Anniina Kumpuniemi (MD).

ILMOITTAUTUMINEN täältä (viimeinen ilmoittautumispäivä la 19.1.).

HINNAT
30 € | TREenit! Ry:n, Dansart Ry:n tai Tanssille Ry:n jäsen
40 € | PTK ry:n, Tampereen freelance-näyttelijöiden, Temen tai Improvisaatioryhmä Snorkkelin jäsen
50 € | Muu ammattilainen

Maksa kurssi ja näin varmistat paikkasi työpajassa.

Mihin maksat:  FI47 4108 0010 3712 61
Kenelle maksat: TREenit! Ry

Kirjoita viestikenttään: OMA nimesi / hintakategoria / mitä maksat.
(esim. Maija Meikäläinen / TREenit! Ry jäsen / Koreografisten kehittelyjen työpaja).

 

Työpajojen peruutusehdot:

Jos et voi osallistua työpajaan, ilmoita perumisesi välittömästi sähköpostilla treenitry@gmail.com. Työpajan voi peruuttaa maksutta viimeistään 14 vuorokautta ennen työpajan alkamista. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % työpajamaksusta, mutta alle 2 vuorokautta ennen työpajaa tehdyistä peruutuksista veloitamme koko työpajamaksun. Sairastapauksissa lähettämällä meille sairastodistuksesi treenitry@gmail.com saat työpajamaksusi täysimääräisenä takaisin. Muista ilmoittaa tilitietosi palautusta varten. TREenit! Ry:llä on oikeus peruuttaa suunniteltu työpaja, mikäli työpajaan ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Mikäli olet jo maksanut työpajan, saat tällaisessa tapauksessa työpajamaksusi täysimääräisenä takaisin. Huomioithan, että työpajan maksamatta jättäminen tai tulematta jättäminen ei ole peruutus.

………..

Anniina Kumpuniemi on kuulunut Tanssiteatteri MD:n ydinryhmään sen perustamisesta (1997) lähtien. Vuodesta 2010 lähtien hän on tanssija-koreografin työnsä lisäksi toiminut MD:n toiminnanjohtajana. Kumpuniemi opiskeli koreografiksi Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitoksella 1992-1996 ja suoritti myös tanssinopettajan pedagogiset opinnot 1993-97. Tanssitaiteen maisteriksi hän valmistui vuonna 2005.