Korona-ajan uusi toimintakulttuuri esittävien taiteiden organisaatioissa: webinaari 3.9.2020

ILMOITTAJA: SUOMEN TEATTERIT RY
20.8.2020

Kansalliset linjaukset – uusi toimintakulttuuri? -webinaari 3.9.

Suomen Teatterit ry, Teatterikeskus ry, Suomen Sinfoniaorkesterit ry ja Suomen kansallisooppera ja -baletti järjestävät torstaina 3.9.2020 klo 9.00–11.00 työnantajavastuussa oleville ja esimies- ja päällikkötyötä tekeville henkilöille suunnatun keskustelutilaisuuden Teams-alustalla.

Miten korona-ajan uusi toimintakulttuuri on omaksuttu esittävien taiteiden organisaatioissa? Riittääkö rohkeus epäkohtiin puuttumiseen työyhteisössä? Miten esimiehet voivat tukea organisaatiota noudattamaan turvallisuuslinjauksia arjessa? Millaisia käytännön haasteita on tullut ilmi?

Webinaarin aluksi Arto Valkama (Turun kaupunginteatteri) alustaa esittävän taiteen kentän yhteisistä turvallisuuslinjauksista. Keskustelua linjausten soveltamisesta organisaatiossa vetää Timo Tuovila (Suomen kansallisooppera ja -baletti).

Webinaari on tarkoitettu erityisesti työnantajavastuussa oleville ja esimies- ja päällikkötyötä tekeville henkilöille, mutta se on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Lataa ohjelma tästä: http://www.suomenteatterit.fi/wp-content/uploads/2020/08/Kansalliset-linjaukset-webinaari-3.9.2020.pdf

Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Ilmoittautumiset to 27.8. mennessä (rajattu osallistujamäärä): https://link.webropolsurveys.com/S/70CEA562A72A1186