Koulutus tanssitaiteilijoille ja -opettajille, jotka ohjaavat tai ovat kiinnostuneita erityisryhmien ohjaamisesta

ILMOITTAJA: ZODIAK- UUDEN TANSSIN KESKUS
21.2.2018

Zodiak aloittaa yhteistyön musiikkikoulu Resonaarin kanssa. Järjestämme mahdollisuuden tutustua Resonaarin toimintaan la 3.3.2018 klo 10-14.

Resonaari on ainutlaatuinen musiikkikoulu ja asiantuntijakeskus. Se on edistänyt musiikinopetuksen tasa-arvoa jo 20 vuotta. Keskuksen periaatteena on, että kaikki oppivat soittamaan ja että jokaiselle täytyy antaa mahdollisuus oppimiseen. Opetustyön rinnalla Resonaarissa tehdään tutkimusta ja kehitetään opetusmenetelmiä. Yhä useammalle erilaiselle oppijalle tarjoutuu tilaisuus hankkia soittotaito, jonka myötä elämään tulee osaamisen iloa ja osallisuutta. ”Uskomme erilaisten oppijoiden kykyyn oppia, ja opetamme jokaista oppilasta yksilöllisesti. Opettajan tehtävänä on löytää kullekin oppilaalle paras oppimismenetelmä”, sanoo Resonaarin johtaja Markku Kaikkkonen.

Markku Kaikkonen tutustuttaa la 3.3. koulutuksessa tanssin ammattilaiset Resonaarin perusteisiin. Mukana on myös Resonaari-Groupin kehitysvammaisia muusikoita kouluttajina. Koulutuksessa on mahdollista tavata muita erityisryhmien parissa toimivia tanssinalan toimijoita ja yhdessä miettiä, miten Resonaarin oppeja voidaan käyttää ja soveltaa myös tanssiryhmien ohjaamisessa/tanssin opetuksessa. Koulutus sopii myös niille, joita kiinnostaa tutustua erityisryhmien ohjaamiseen. Lue lisää Resonaarin verkkosivuilta.

Koulutus on osallistujille ilmainen. Mukaan otetaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen 27.2.2018 mennessä: katja.kirsi@zodiak.fi tai 050 -343 9302.

Ohjelma 3.3.

PAIKKA: Kulosaaren puistotie 26, 00570 Helsinki

Klo 10-11.30

Tervetuloa Resonaariin!

  • talon ja toiminnan esittely
  • rytmiikka ja erilaiset oppijat
  • mukana Resonaari-Groupin kehitysvammaisia muusikoita kouluttajina

Klo 11.30-12.00

Tauko (talossa ei ole ravintolaa, eli on hyvä ottaa omat eväät mukaan – mikro ja peruskeittiövarustus on käytössä)

Klo 12.00-13.30

Yhteissoitto

-miten yhteissoitto onnistuu vaikka aikaisempia tietoja ja taitoja ei osallistujilla olisi. Työpajassa esitellään myös kuvionuotit.

Klo 13.30-14.00

Kahvi ja loppukeskustelu

LISÄTIETOJA: Katja Kirsi: katja.kirsi@zodiak.fi tai 050-3439302