Kulttuurilaitosten digitaalinen yleisösuhde -seminaari 13.4. Helsingissä

ILMOITTAJA: OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖ
29.3.2018

Uudet toimijuudet: kulttuurilaitosten digitaalinen yleisösuhde

Aika: pe 13.4. klo 11.00– 15.30
Paikka: Sonck-Sali, Eteläesplanadi 16, Helsinki

Opetus- ja kulttuuriministeriön järjestämässä seminaarissa esitellään kulttuuritoimijoiden digitaalisen yleisötyön muotoja ja käsitellään niihin liittyviä ajankohtaisia kysymyksiä. Tilaisuuden tavoitteena on kehittää digitaaliseen yleisösuhteeseen liittyvää osaamista sekä edistää kulttuurialan toimijoiden yhteistyötä ja tiedonvaihtoa.

Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Erityisesti se on suunnattu kulttuurialan yleisötyön, digitaalisten palveluiden ja toiminnan kehittämisen kanssa työskenteleville.

Tilaisuuteen voi osallistua paikan päällä tai etänä, verkossa ohjelmaa voi seurata klo 13.30 saakka.

Tilaisuus on osa opetus- ja kulttuuriministeriön käynnistämää selvityshanketta ”Digitaalisuus kulttuurialan toimijoiden yleisötyössä”, jonka tavoitteena on parantaa kulttuurin sisältöjen, palveluiden ja toimijoiden läsnäoloa verkossa sekä lisätä osallisuutta ja osallistumista digitaalisten keinojen avulla.

Tervetuloa!

Seminaarin ohjelma

Ilmoittautuminen viimeistään 5.4.

HUOM! Tilaisuuteen mahtuu rajallinen määrä osallistujia (noin 90). Mikäli paikat tulevat täyteen ennen ilmoittautumisajan päättymistä, rajoitamme osallistujien määrää kahteen osallistujaan/organisaatio.

Lisätietoa opetus- ja kulttuuriministeriön selvityshankkeesta.

Lisätietoja seminaarista: tapani.sainio@minedu.fi ja emma.harju@museovirasto.fi