Kulttuurimatkailun kehittäjäfoorum helmi-huhtikuussa 2019 Helsingissä

ILMOITTAJA: CULTURE TOURISM FOR CITY BREAKERS
17.1.2019

CTCB Helsinki tuottaa monialaisen Kulttuurimatkailun kehittäjäfoorumin helmi-huhtikuussa 2019.

Mukaan etsitään ammattilaisia sekä kulttuurin, että matkailun aloilta. Haluatko löytää teoksellesi tai tapahtumallesi uusia yleisöjä? Etsitkö matkailuyrityksellesi uusia yhteistyökumppaneita ja vetovoimaisia tuotesisältöjä?

Oletko kulttuurikentän freelancer, tuottaja, taiteilija-tuottaja, itsensätyöllistäjä? Onko sinulla ensemble tai teos, jolle etsit uusia yleisöjä ja toimintamahdollisuuksia?

Oletko matkailualan toimija: freelancer, yrittäjä, alueellinen kehittäjä? Etsitkö uusia sisältöjä? Oletko kiinnostunut uusista mahdollisuuksista luoda matkailutuotteita yhteistyössä luovan alan toimijoiden kanssa?

Tule mukaan Kulttuurimatkailun kehittäjäfoorumiin helmi-huhtikuussa 2019! Kehittäjäfoorumi- päivissä kuullaan ajankohtaisia asiantuntijapuheenvuoroja kulttuurimatkailun ilmiöistä, tutustutaan alan johtaviin toimijoihin ja hyviin käytänteisiin. Kiinnostavien Key note- puheenvuorojen lisäksi tarjolla on työpajoja kulttuuri- ja matkailualan ammattilaisille.

Osallistu, verkostoidu, löydä uusia tapoja ajatella ja tehdä!

Ilmoittautuminen avautuu tammikuussa 2019. Osallistuminen on maksutonta.

Voit ilmoittautua kehittäjäfoorumipäiviin sivun lopussa olevien linkkien kautta.

http://ctcb.metropolia.fi/kaupunki/helsinki/#ilmoittautuminen

Kulttuurimatkailun kehittäjäfoorumin PAJAT

Keynote -puheenvuorojen jälkeen jokaisena kehittäjäfoorumipäivänä on tarjolla 4 vaihtoehtoista pajaa. Pajojen aiheet eivät suoraan liity päivän puheenvuoroihin vaan ovat tuotteistamis/markkinointi/verkostoitumis-sisältöisiä. Pajoissa saat sparrausta, työkaluja ja kontakteja.

Pajat ovat jokaisena foorumipäivänä (27.2, 13.3, 27.3 ja 10.4) samat. Kulje koko polku tai poimi itsellesi sopivin työpajakerta. Voit valita yhden pajan per päivä.

Culture Tourism for City Breakers – kulttuurisisältöjä kaupunkimatkailijoille – tuo yhteen kulttuurialan toimijat: taiteentekijät, vapaan kentän ryhmät, freelancerit, taidelaitokset, taiteen välittäjäportaan, alan opiskelijat sekä matkailualan toimijat: matkailuyritykset, incoming-toimistot, alueelliset matkailuorganisaatiot ja opiskelijat.