Kulttuuritalo Villa Rana etsii teatteriteknikkoa!

ILMOITTAJA: KESKI-SUOMEN TANSSIN KESKUS JA VILLA RANA
18.3.2021

Kulttuuritalo Villa Rana etsii teatteriteknikkoa työsuhteeseen tai ostopalvelusopimuksella.

Kulttuuritalo Villa Rana on monipuolinen ja saavutettava yksityinen kulttuurikeskus, joka toimii tuotantoalustana eri taiteenaloille, kaikenlaisille yleisöille sekä moninaisille taiteen tekemisen muodoille. Villa Rana on Jyväskylän yliopiston Seminaarinmäen kampusalueen ainutlaatuinen art nouveau –tyylinen rakennus, ja yksi tärkeimmistä arkkitehti Yrjö Blomstedtin suunnittelemista rakennuksista.

Kulttuuritalossa on kaksi salia, joissa on tilat yhteensä 250 hengelle. Tiloissa toteutetaan ympäri vuoden mm. elokuvanäytöksiä, tanssi- ja teatteriesityksiä, konsertteja, klubi-iltoja, puhetilaisuuksia, tapahtumia ja harjoitusperiodeja. Tilaa hallinnoi Jyväskylän kulttuuritalon tukiyhdistys ry. Vakinaisia vuokralaisia Villa Ranassa ovat Jyväskylän Kesä, Keski-Suomen Tanssin Keskus, Keski-Suomen elokuvakeskus, Teatterikone ja Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis.

Hakijalta edellytetään alan koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista vastaavista tehtävistä, kokemusta teknisestä työstä teatteriympäristössä ja/tai taidetuotannoissa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, organisaatiokykyä, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja ja hakuohjeet toimenkuvaan löydät täältä!