Kuopio Tanssii ja Soi hakee toiminnanjohtajaa

ILMOITTAJA: KUOPIO TANSSII JA SOI
19.11.2020

Kuopio Tanssii ja Soi on tanssitaiteen kansainvälinen näköalapaikka. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää tanssi- ja musiikkitaiteen ja kulttuurimatkailun harrastusta ja ammattimaista toimintaa niin paikallisesti, valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin. Festivaali on vanhin, suurin ja monipuolisin vuosittain järjestettävä tanssitaidetapahtuma Pohjoismaissa ja se on järjestetty vuodesta 1970 alkaen. Budjetti on noin 1 milj. euroa (2019).

Pitkäaikainen toiminnanjohtajamme jää vuonna 2021 ansaituille eläkepäivilleen. Haemme hänelle seuraajaa.

Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen toiminnan operatiivisesta johtamisesta ja kehittämisestä, erityisesti varainhakinnasta, yhteiskuntasuhteista, sopimuksista, ostopalveluista ja henkilöstöstä, viestinnästä, taloushallinnosta ja raportoinneista. Hän on toimiston esimies / festivaalin johtaja ja toimii esittelijänä hallituksen kokouksissa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää
– pitkäjänteistä sitoutumista ja aktiivista verkostoitumista niin paikallisen, valtakunnallisten kuin kansainvälistenkin tapahtuma- ja tanssitaidealan sekä yritystoimijoiden kanssa
– vahvaa kulttuurin koti- ja ulkomaisten rahoitusmekanismien tuntemusta, kokemus hankehallinnoinnista on eduksi
– omakohtaisia näyttöjä menestyksellisestä yritysyhteistyön toteuttamisesta
– useamman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä / suurten tapahtumien menestyksellisestä järjestämisestä
– sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi
– hyviä sosiaalisia ja viestinnällisiä valmiuksia
– työtä pelkäämätöntä ja ulospäin suuntautunutta asennetta, myös vahvaa paineensietokykyä
– intohimoa, sisäistä paloa tanssitaiteen edistämisen puolesta

Korkeakoulututkinto sekä taide-, kulttuuri- ja matkailusuuntautunut elämänasenne on eduksi tehtävän menestykselliselle hoitamiselle. Toivomme toiminnanjohtajan kotipaikan olevan Kuopiossa.

Työsuhde on kokoaikainen ja jatkuva. Aloitus sopimuksen mukaan vuoden 2021 aikana. Haastattelut toteutetaan joulu-tammikuun aikana.

Lähetä napakka hakemuksesi / driving motivation letter, CV palkkatoivomuksineen ja max 4 minuutin videohakemus 6.12.20 mennessä rekry@kuopiodancefestival.fi

Lisätiedot 26.11 klo 9 – 16 puh. 050 543 92 67 / toiminnanjohtaja Anna Pitkänen