Kuopio tanssii ja soi hakee tuottajaa viestintäalan tehtäviin

ILMOITTAJA: KUOPIO TANSSII JA SOI
18.9.2020

Haemme joukkoomme viestintäalan tuottajaa työskentelemään luovassa, innostavassa ilmapiirissämme.
Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden innovatiiviseen, monipuoliseen markkinoinnin, mediaosaamisen ja verkostojesi hyödyntämiseen kansainvälisessä kulttuuri- ja matkailuhenkisessä ympäristössä.

Keskeisinä tehtävinäsi on
– Monipuolisen tiedotus- ja markkinointisisällön ideointi, tuottaminen ja ylläpito digitaalisissa kanavissa: videoiden kuvaaminen ja editointi, www-sivujen ylläpito, some-kanavien ja screenien hyödyntäminen, tiedotteiden ja uutiskirjeiden laatiminen
– Painotuotteiden suunnittelu ja taitto
– Markkinointiviestinnän muiden toimenpiteiden ideointi ja toteutus
– Mediapalvelun, lehdistöpalvelun, hoitaminen
– Myös muut festivaalin tuotannolliset tehtävät

Olet luova, ideointikykyinen ja ripeä kirjoittaja ja kuvaaja, markkinointihenkinen, tuloshakuinen tiimipelaaja. Sinulla on silmää ja intohimoa taiteelle ja näyttöjä monipuolisesta viestinnän materiaalien tuottamisesta sekä median ja tiedotusvälineiden hallinnasta, digitaalisessa ympäristössä olet kotonasi. Suomi ja englannin kieli ovat hyvin hallussasi.

Tehtävä on määräaikainen 30.6.2021 saakka ja se täytetään sopimuksen mukaan.

Lähetä napakka vapaamuotoinen hakemuksesi, A4 + CV palkkatoivomuksineen 30.9. mennessä Kuopio Tanssii ja Soi ry, Anna Pitkänen, toiminnanjohtaja, anna.pitkanen@kuopiodancefestival.fi, lisätiedot puhelimitse 23.9. klo 9 – 15, puh. 050 543 92 67.

http://www.kuopiodancefestival.fi